Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
CPT.Pirk fórumtárssal egyetértve szerintem is korrekt dolog volt az AMD részéről az újragyártás. Természetes hogy azért tették amúgy hogy a profit ezzel is nőljön, de a vásárlók akik elégedettek lesznek ebben a szegmensben is, nem ezt fogják nézni. Így aki szeretne kétmagosra váltani még most akár, de nincs elég pénze, nem kell alaplappal és memóriával együtt cserélnie, hanem elég processzort. Bár a választék nem valami nagy, de akkor is van... Aki meg erősebb X2-őt szeretne, az meg akkor abból a pénzből lehet hogy nem am2-őt vesz (kivéve ha nem nagyon márkahű, ill. nem ért a tuninghoz), hanem akkor már átáll a kékekhez (és jól pofára esik a végén ha a Phenom alázni fog a piacon...
).
Én a magam részéről az óriás pénzszűkében szintén nemrég váltottam, de nagyon elégedett vagyok azzal a teljesítménnyel amit így kaptam, főleg az új játékokban, egyszerűen össze sem lehet hasonlítani...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem meg ezek az X2-ők elegek lesznek addig, amíg AMD kihozza elérhető áron az új generációt...
Mert ezek nélkül max használtan lehetett volna X2-őt venni, ha meg nagyon válltani kell, akkor esetleg AM2, ami hát nem a leg jobb befektetés 939-ről, vagy intelre váltás... Lényeg hogy ramot, lapot, procit tuti cserélni kelett volna. így még vígan elvagyunk a DDR memóriákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged