Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
villamos #103 üzenetére
Fel kell telepíteni az AMD dual core optimizert, hogy a két mag időzítés beli eltérése ki legyen iktatva... [link]
2 éves win? Az már szépen betud lassúlni... Bár ismerősömék gépén már legalább 4 éve fut az XP, igaz kb. 4 x hoztam vissza a halálból, mert pl. megpróbáltak egymásratelepíteni 3 tűzfalat, és 2 virkert...
Újrarakni természetessen nem kell a wint. Esetenként még aztis kibírja, ha procit, lapot, meg mindent cserél az ember. (mikor celeronról váltottam Athlonra, csak a chipset maradt VIA-s, a win tökéletessen ment...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Véleményem szerint nem lehet visszamaradt készlet, mert nem egyeznek meg a magok a korában legyártott Toledó magokkal. Az órajeles kérdésedre meg azt tudom mondani, hogy egy adott szériában mindig az alacsonyabb órajelen menő procik között van több működő példány, ergo több a nyereség. Aki meg megtudná venni a magas órajelű X2-őt, az már valószínüleg nem egy egymagos 3000+ -al tolja az ipart...
-
spirit007
senior tag
Egy ideig porosodtak valami raktárban, majd valaki felfedezte őket, és ha már ott voltak, úgy döntöttek hogy értékesítik őket
jaja , az évszázadok pora
... meg 386-os ... hehe
Nem tom' mért , de ilyen dumáktól ez jut eszembe :
[I] Kb. ált. 1-2. osztály! Új helyre költözés pincében nagy láda találás tele jobbnál jobb kvarcórákkal! Tv-s, játékos óra! Nagybátyámnak olyan kvarcóra levés, amiből gombnyomásra boksz-kesztyű kijövés --> támadó hatástalanítás! Többiek irigykedés, ill. kétkedés!!! De rögtön erre vmi nagyobb hazugság mondás!
ases.faltam.hu [/I]
-
törölt tag
Nem csak a pénz oldaláról lehet megközelíteni ezt. Az AMD számára a mostani helyzetében különösen fontos hogy minnél több procit adjanak el, vagyis minnél több vásárló ismerje meg egyátalán az AMD márkanevet. Főleg kell ez most a Phenom megjelenése előtt. Sokan azt sem tudják mi az az AMD, az emberek háromnegyedének ha a számítógépet említed, csak az Intel márkanév jut eszébe. Tehnológia, foglalat, raktárkészlet, újragyártás, vagy meglévő betokozása ide vagy oda, az AMD-nek csak jót tehet az hogy ha minnél több termékét adja el, a lehető legszélesebb körben. Bukóban mostmár biztos nem szállnának ki a 939 bizniszből, egy bejáratott technológia, bevált gyártósor, ha újragyártanak. Ha meg azt adják el ami rajtuk maradt, akkor ugyan buknak rajta, de még minnél jobb hogy eladják az egészet, mintha rajtuk rohadna meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest