- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
De a Geforce Now-n nem tud és nem is vesz meg az ember semmi játékot, és nincs összekapcsolásra sem lehetőség (tudtommal), hogy ha megvan a játék máshol, akkor megkapod ott is.
Belépek a GFN-be, és megnyílik az Uplay kliens és kéri a belépési adataimat. Megadom a Uplay adataimat, és egy távoli gépen belépek az Ubi launcherébe, és az Ubi launcherében nyitom meg az általam az Ubinál megvett Ubis játékom. Amikor kilépek egy játékból, sokszor meg is jelenik még egy rövid időre a Uplay.
-
nonsen5e
veterán
Hol lenne a határ, amikortól nem követelhetnének a kiadók semmit?
Ha én megengedem, hogy a haverom átjöjjön, és leüljön a gépem elé, belépjen a steam vagy battle.net accountjába, és játsszon rajta, akkor illegális tevékenységet folytatok és követelhetnek rajtam pénzt?
És ha ugyanez a szituáció, csak a havernak leégett a gépe, és azért, hogy nálam játsszon, hoz nekem cserébe két rekesz sört?
Ha az nvidia áttervezi úgy a geforce now-t, hogy csak kapsz egy üres VM-et driverekkel, és 10gbps sebességgel 2 klikkel neked kell letölteni a megfelelő játékot, akkor is ugyanígy támadhatóak lennének?
---
Lehet én vagyok primitív gondolkodású, de a geforce now-val a játékfejlesztők csak jól járnak. Potenciálisan olyan emberek is megveszik a játékaikat, akiknek nem lenne gépe, hogy azokat játsszák, és ezért meg sem vennék őket. Én is így tettem most a Division 2-vel, mert fél évre száműztem magam külföldre, ahol csak egy béna laptop van nálam, GFNow nélkül biztos nem vettem volna meg, mert el sem indul, így viszont dobtam a $$-t az Ubinak, és játszok a felhőből boldogan.
Gondolom az lesz persze a vége, ami a film streaming szolgáltatásokkal is, hogy minden cég meg akarja csinálni a saját kis rendszerét, aztán fizethet az ember majd 15x10 dollárt havonta, ha minden játákával játszani akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest