- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát gondolom lesz havi előfizetés meg éves, ahogy most Goldra vagy PS Plusra van...
De most ha 2 év alatt kifizetem a konzol árát, akkor meg is vehetem és az enyém marad. Utána azt eladhatom, tesómnak odaadhatom, elrakhatom magamnak, ...
Amúgy nem tudom mit akarsz még ennél kevesebb kábelt, konzolnál van egy HDMI, egy power adapter és letelt. PC-nél igen, na ott tényleg sok kábel vanA kertben meg én is tudok játszani, arra találták ki a Steamlinket vagy konzolon a Playstation Remote Playt. Egy előnye lehet ennek, hogy mobil eszközön bárhol könnyen használható lesz. De mondjuk arra kíváncsi leszek, mekkora adatforgalmat fog generálni. Az én havi 6 gigám szerintem nem sokáig tartana.
(#52) RareParrot Mondjuk most már találsz annyiért GTX 1060-at. Akartam mondani, hogy de a Micro nagykereskedelmi áron szerzi be a Boxokat, aztán jutott eszembe, hogy ez az Nvidiára is igaz.
-
válasz
#52588800 #48 üzenetére
Szerintem ez lehet a Gamepass előfizetéssel lesz kombinálva. Külön ugyanúgy bérelheted vagy megveheted a játékokat a Storeban, az XCloud csak a hardvert fogja biztosítani, ahol futtatod. Mivel egy konzol olcsóbb egy videokártyánál, így valószínűleg olcsóbb lehet a Geforce Nownál. Kérdés hogy mennyivel.
Egyébként szerintem amúgy igazad lesz abban, hogy amennyiből bérlem a szervert 2 évig, annyiból vehetek egy saját konzolt. Nem kérdés, hogy én a konzolt választanám.
-
Amúgy akkor látnék ebben a konzolban nagy lehetőséget, ha a Nintendo Switch formájára lenne megtervezve és hibrid konzolként funkcionálna. Legyen belerakva egy 6-7 körüli kijelző, valami kontroller, nagy akksi, egy mobil chip, SIM foglalat, legyen hozzá egy dock és mehet a streamelés bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest