Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Egy ekkora méretű cégnél a jogászcsordának is fejébe szállhat a dicsőség, csak azt bukták be, hogy most nem más országok polgáraival szemben szemétkedtek, ami fölött hajlamos szemet hunyni a törvényhozás, hanem saját embereikkel, akiknek a képviselői elkezdtek a saját újraválasztásukért pedálozni.
Nagyon helyes, kenjék csak el a szája szélét a guglinak, hátha észhez térnek.
-
Dany007
veterán
Szerintem direkt így akarták.
Ahogy te is mondod, egy ekkora cégnél biztos, hogy ízekre szedték az ötletet. Főleg mivel jó nagy dolognak adták elő, nagy volt a hype. Tuti, hogy mindent ellenőriztek mielőtt a nagyközönség elér tárták.
Ergo tudták, hogy ebből baj lesz, illetve sejthették. Tehát ha csak simán a Zümm lett volna a cél, akkor átírhatták volna jogilag megfelelőre még bőven idejében.
Szerintem csak egy teszt volt, hogy meddig mehetnek a birka júzerekkel szemben. Megnézni hol a határ. Elvégre az információ hatalom. És ezt ők tudják a legjobban.
Bepróbálkoztak. Nem jött össze.
Szóval én erősen kétlem, hogy akármilyen vezető a hozzávetőleges következmények ismeretében engedélyezte volna ezt az egészet, ha csak nem ez volt a céljuk. Az információ. Bepróbálkozni a júzerek mennyire szarnak vagy nem szarnak erre az egészre. -
ddekany
veterán
[Ehhh... olvasási problémák...
]
-
ntomka
nagyúr
Egy ekkora méretű cégnél egy szolgáltatás bevezetése előtt egy jogász csorda is szétszedi a dolgot atomjaira. Nem hiszem, hogy senki nem szólt előre, hogy ebből márpedig baj lesz. Szerintem itt egy nagyon elhibázott felső vezetői döntés volt a ludas, és valszeg házon belül őt már el is tették az útból, ahogy az lenni szokott (vagy legalábbis illene).
-
Dany007
veterán
Háát ez nem jött össze nekik...
Annyira biztos nem voltak hülyék, hogy ne tudták volna előre, hogy ennek bizony következményei lesznek... -
Narxis
nagyúr
Szegény Google-nek lesznek még kellemetlen napjai.
-
bigz
tag
Hat demokrata es hat republikanus az pont tizenegy. Valamit en neztem felre?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest