Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Egy ekkora méretű cégnél a jogászcsordának is fejébe szállhat a dicsőség, csak azt bukták be, hogy most nem más országok polgáraival szemben szemétkedtek, ami fölött hajlamos szemet hunyni a törvényhozás, hanem saját embereikkel, akiknek a képviselői elkezdtek a saját újraválasztásukért pedálozni.
Nagyon helyes, kenjék csak el a szája szélét a guglinak, hátha észhez térnek.
-
Dany007
veterán
Szerintem direkt így akarták.
Ahogy te is mondod, egy ekkora cégnél biztos, hogy ízekre szedték az ötletet. Főleg mivel jó nagy dolognak adták elő, nagy volt a hype. Tuti, hogy mindent ellenőriztek mielőtt a nagyközönség elér tárták.
Ergo tudták, hogy ebből baj lesz, illetve sejthették. Tehát ha csak simán a Zümm lett volna a cél, akkor átírhatták volna jogilag megfelelőre még bőven idejében.
Szerintem csak egy teszt volt, hogy meddig mehetnek a birka júzerekkel szemben. Megnézni hol a határ. Elvégre az információ hatalom. És ezt ők tudják a legjobban.
Bepróbálkoztak. Nem jött össze.
Szóval én erősen kétlem, hogy akármilyen vezető a hozzávetőleges következmények ismeretében engedélyezte volna ezt az egészet, ha csak nem ez volt a céljuk. Az információ. Bepróbálkozni a júzerek mennyire szarnak vagy nem szarnak erre az egészre. -
ddekany
veterán
[Ehhh... olvasási problémák...
]
-
ntomka
nagyúr
Egy ekkora méretű cégnél egy szolgáltatás bevezetése előtt egy jogász csorda is szétszedi a dolgot atomjaira. Nem hiszem, hogy senki nem szólt előre, hogy ebből márpedig baj lesz. Szerintem itt egy nagyon elhibázott felső vezetői döntés volt a ludas, és valszeg házon belül őt már el is tették az útból, ahogy az lenni szokott (vagy legalábbis illene).
-
Dany007
veterán
Háát ez nem jött össze nekik...
Annyira biztos nem voltak hülyék, hogy ne tudták volna előre, hogy ennek bizony következményei lesznek... -
Narxis
nagyúr
Szegény Google-nek lesznek még kellemetlen napjai.
-
bigz
tag
Hat demokrata es hat republikanus az pont tizenegy. Valamit en neztem felre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest