- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt azért bontsuk két felé a dolgot, A vezeték nélküli egér nem igazán alkalmas hardcore FPS játékra, de önmagában játékra alkalmas, főleg otthoni egyjátékos környezetben akár még jobb választás is lehet, G403 nálam bevált nem online játékokra.
De van a Logitechnek üvegfelületen reklámozott optikája. Mindjárt rákeresek neked.
Ez az :[LOGITECH Performance Mouse MX]
és Logitech® Darkfield Laser Tracking™ a technológia neve, amivel üvegfelületen is működik.ilyen egerem volt egyébként.. Nem is írtam neked azt, hogy én hardcore FPS játékra használtam. Ott 2 perc alatt megadta magát.
Jelenleg G403 szolgál nálam vezeték nélküli módban egy Steamachine mellett , imádom, remek cucc és nem is várok többet tőle, mint amennyit kell.
Arra külön egereim vannak, 3310 szenzort is meg tudom bolondítani vele, a DPI elállítós hülyeségéről ne is beszéljünk, pedig az szerintem messze jobban gamer célra kihegyezett optika, mint ezek a Blue Track optikák. -
Nincs gondom vele, csak maga az egér egy ikonikus gamer egér, még ha Microsoft nem is oda szánta annak idején. Ez a szenzor pedig nem való online FPS játékokhoz már haladó szinten, az olvasott tesztek alapján.
Még a 3310 szenzor is sokszor megtréfál játékok közben pedig az nem rossz gamer szenzor., ezért tértem át most a G203 ra, ami mindenféle sallangtól és hibától mentes most számomra, jobb mint a 3310 és gondolom a Bluetrack-nál még jobb.
Játszottam én annak idején a Logitech hasonló szenzoros egerével, nem jut eszembe a neve most. Azt is üveg felületen reklámozták, vezeték nélküli volt. Az is egy remek rágcsáló, csak fél perc alatt elbukott játék alatt.
Szerintem aki nem direkt a forma miatt veszi az egeret jobban jár a szintén 40 dollár körüli árú Logitech G203 egérrel, az tényleg mindenre jó, de azért Én is azt mondom, várjuk meg a teszteket, hátha... -
válasz
Foglalt név #29 üzenetére
-
Na , ezt szeretettel várjuk , csak a sensor hagy bennem kétségeket.(Microsoft BlueTrack )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk