- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Most már felizgattatok teljesen, vissza fogom venni az egeret, és újra kipróbálom CS alatt, hátha rosszul emlékszem. Egyébként szerintem a Logitechnek nem volt ilyen egere, mivel ez MS szabadalom.
(Vezeték nélküli szvsz egyébként sem lehet fps gamer egér. Ha zavar, hogy nem ránthatod elég gyorsan, akkor miért nem zavar az input lag???) -
MongolZ
addikt
Mi bajotok van a szenzorral? Próbáltátok már?
I*onon volt róla teszt. Szinte minden felületen működik, a frissítés kiváló (2000 helyett 10000-et tud a konkurens? És ez a csak papíron lévő előny hol jön ki???)
Szvsz ez egy olyan szenzor, amit az MS szokásához híven elcseszik, mert alig rakják be az egereikbe. Pl. ami nekem volt, azt azért száműztem irodai gépbe, mert a görgőjének a megállási pontjai egyszerűen nem léteztek... Sajnos a legtöbb ilyen, nem tudom, hogy miért erőltetik...
Egy szóval ez a szenzor nagyon durván jó, ha nem ismeritek, próbáljátok ki, talán 3e Ft a legolcsóbb, amiben benne van, egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Formula-1
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest