- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Jóval gyorsabb, a hűtésről annyit, hogy 50 %-ra van állítva a hűtő állandóra, igy idle 50 fok, terhelve kb 75-80 fok. Én így hagytam, és nem hangos egyáltalán. Persze a furmark ha bendítja a ventit 100 %-on....hát az itt is egy repülőgépturbina.
. Ezért használom én ezen az áll. 50 %-on.
-
AMD_ok
őstag
Érdekes. Mivel próbáltátok? Én a CCC beépített vezérlőjét használom (bár a Rivatunerrel is ugyanígy működik), ott 20% (kb 1100 ford) a legkisebb, és 100 % (4000 ford) a legnagyobb fordulat, szoftveresen saját magának is vezérli hőtől függöen, de nekem 45 %-ra (2000 ford) van beállítva manuálisan, igy idle 50 fok a GPU és 58 fok a mem, terhelve kb 70 fok a GPU, 80 fok körül mozog a mem.
-
AMD_ok
őstag
Egy apró hiba: Hang tekintetében egyértelműen a Sapphire megoldása vitte a prímet. Nagy kár, hogy a méretes ventilátort szoftveresen sem lehet percenként 1000-es fordulatszámnál magasabbra hajtani. Örvendetes, hogy a márka többi termékéhez hasonlóan a nagy hűtéssel rendelkező HD 4870 is meglehetősen olcsó. Eme két pozitívuma miatt különösen ajánlott címet érdemel.
Itt annyi a gond, hogy nekem egy ilyen Sapphire van (1 Gb-os), és 1000-es fordulat alá nem lehet vinni a fordulatszámot.
Amúgy nagyon köszi a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest