- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
believil
tag
Sziasztok!
Vettem egy RADEON HD4870 1gb gddr5-ös MSI videókártyát. Problémákat produkál.
Elindítom pl a STALKER nevű játékot, és ha bent vagyok a játékban kb 2perc alatt elkezdenek kicsi fekete/zöld/kék pixelek megjelenni és egyre több lesz, néha kicsit nagyobb 3*2mm-es fehérek, van egy olyan probléma is benne, hogy mintha a poligonok megnyúlnának, mintha húrokl lennének.
Gothic3-ban az árnyékok villóznak ezerrel, majd "rángatóznak".
Az Unreal Tournament játékkal pl egy, másfél órát simán játszok hiba nélkül, de bizony ennyi idő után ott is elkezd szemcsésedni a kép.
A legdurvább az először említett stalkerben... olyan mint egy sűrű hóesés foltokban, csak színes. Hú de hülyén írtam le, de nem tudom máshogy.
Kérlek segítsetek abban, hogy mi okozhatja ezt! Van e esetleg tesztprogram, ami fixen kimutatja a vga hibát? Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Szerk: Jah, és nincs húzva, minden az alapjáraton megy, a legújabb 10.2-es Catalyst driverem van hozzá, és a tápom 500watt Chieftech... tehát a nafta elvileg bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest