- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
igen igen és igen
aktív hűtésű kártya lett a passzívból, amit,hogy pontosabban fogalmazzak:nem cserélnék le egy gyári aktív hűtésűre sem
!De nem is tudom minek tépem a pofám,persze minden leírt szavamba bele lehet kötni,ámbár én itt lezártam a reagálásokat,mert számomra az a lényeg,hogy van egy hangtalan és tök alacsony hőfokon üzemelő kártyám
!(remélem még egy jó darabig így is marad)
-
tigipuf
senior tag
hát egy 4870 iceQ-t én is szivesen megnéznék,kipróbálnák!Nem is olyan rég,még egy 1950 pro iceQ lakott a gépemben,igaz rövid ideig,próba gyanánt,hát nekem nagyon tetszett
Szerintem egy gyönyörűen megépített,remek hűtésű,profi kártya!Kíváncsi vagyok elbírtak -e vajon a kicsit "tüzesebb" 4870-el,és ha igen ,milyen zajszint árán?
-
tigipuf
senior tag
válasz
TazLeacher #126 üzenetére
kemény 2900 ft volt a venti,piszkosul hazavágott!ja amúgy jogos
,mert gyárilag passzív kivitel,de komoly terhelésre ebben a formában alkalmatlan,de mivel én eleve tisztában voltam vele, rááldoztam még azt a cirka 3k-t,és tettem rá ventit (persze nem az én ötletem,totyikba ajánlották,meg haver is).Egyértelmű,hogy a teszt korrekt,gyári formájában én sem ajánlanám kemény játékosoknak
,lehet,hogy lekozmálna....
-
tigipuf
senior tag
már megbocsássatok,de nekem 1 nem javasolt giga passzívom van,öt perc alatt ráraktam annó egy 12 cm-es noctuát,és lám a hangja gyakorlatilag nulla,a hőmérsékletet meg teljesen fölösleges nézni,mert 50 fok felé,még nem nagyon bírtam fűteni
.Tehát én köszönöm szépen, de nem cserélném le egyetlen egy aktív hűtésűre sem
Ez szigorúan magánvélemény,de mi a francnak kínlódjak én mindenféle ventiszabályozás,és hasonló gondokkal,habár 2D-ben ki lehetne iktatni a noctuát,de szerintem fölösleges,mivel mint mondtam gyakorlatilag hang nélkül teszi a dolgát,és nem hinném,hogy borzasztóan megdobná a gépem fogyasztását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest