- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Bakker, ma neztem a sarki CBAban, hogy mar az Amstelt is kukoricazzak
Igy kenytelen voltam dobozos HB-t venni 129-ert.
Az legalabb sor.Egyebkent Sparban, Tescoban szokott lenni dobozos Valentins buzasor, egesz kellemes aron (akciosan 200-220, nem akciosan 270-280), az nem rossz.
Tescoban 180-ert vett Oettinger buza is kellemes volt.Edelweissrol leszoktam, miota uvegenkent 250-270-rol felment az ara 300+-ra.
Regi kedvenc barna Erdinger meg mar a 400-at verdesi.Ir pubban mar regen jartam, sajnos mar akkor is egy ezres volt egy korso Guinness vagy Kilkenny.
Volt szerencsem anno latni a pub raktarkeszletet, 20l hordo Guinness beszerzesi ara annyi volt, mint egy 50l-es Heineken -
nyunyu
félisten
a sör a következők miatt jó ital:
- a legszarabb sör se szar annyira, mint pl egy közepesen jó borHugomtol kaptam tegnap egy uveg Ikon Cabernet-Merlot bort.
Mivel a multkor vasarolt buzasor keszletem pont elfogyott, jobb hijan ezt probaltam meginni.
Alapbol nem tudok mit kezdeni a borokkal, plane a vorosokkel.
Sor sokkal egyszerubben ihato, nem kell hozza alkalom.Ez raadasul meg szaraz is volt, igy izre is alulmulta az eddig kostolt legszarabb sort
(Baltika #8, nem tudom, az oroszok hogy birtak annyira elqrni azt a buzasort, annak konkretan hanyas szaga volt, de lehet hogy csak en fogtam ki ezer eve allott hordobol csapoltat. Masodjara inkabb nem probaltam)
-
nyunyu
félisten
Kukoricadara hasznalata komlo helyett nem olyan regi tortenet, alig par eve szoktak ra a gyartok.
Kukorica joval olcsobb, mint a sor karakteres izet ado komlo, ad egy enyhe edeskes izt a sornek, masreszt van egy olyan hozadeka, hogy nem lesz a sor olyan kodos, mint a komlotol, ha kitoltod poharba, akkor joval atlatszobbnak/tisztabbnak tunik.
Ettol a kezdo sorivok jobb minosegunek nezik.Elso ilyen magyar sor a Borsodi Borostyan volt, azota mar az alap Borsodit is kukoricaval "tuningoljak".
Igyal meg egy rendes cseh sort (Pilsner Urquell, Staropramen, Krusovice, Budweiser...), aztan erezni fogod a kulonbseget.
-
nyunyu
félisten
Mostanaban sajnos nagyitoval kell keresni a _rendes_ soroket a boltok polcain, amibol nem sporoltak ki a komlot.
Aminek a cimkejen az szerepel, hogy kukoricadara van benne, az nem sor.
Plane vicces, hogy a Becks reklamjaban valtig allitjak, hogy a nemet tisztasagi torveny alapjan gyartjak XY evszam ota, erre a cimkejen ott figyel a kukorica, ami tiltott alapanyag.
(Mondjuk a tisztasagi torveny a buzat is tiltotta, de attol meg a buzasort szeressuk.)Magyar gyartmanyu sorok nagyon nagy resze emiatt tiltolistas nalam. (Borsodi, Soproni, de Dreher is kezd elkurvulni)
Ugyanez igaz a "licensz alapjan" gyartott sorokre is, aminek csak a neve egyezik meg az eredeti sorrel. (Pl. Stella, Lowenbrau)Igy valahogy mindig a cseh, vagy nemet buzasoroknel kotok ki
Esetleg Gosser.[szerk:]Hejneked jellegu "like canouing: fucking close to water" lagereket nem iszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged