Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri

    addikt

    A borsodi hulladék, a magyar sörök közül nálam a soproni a nyerő. A citromos gösser továbbra sem sör (ahogy a bacardi breezer sem rum).
    A lager ("konzervált" sör, amit a teszkóban kapsz üvegben) úgysem lehet igazán jó, viszont egy helyi főzésű, minőségi sör szerintem nem arra való, hogy litereket döntsünk magunkba belőle. Kicsit olyan ez, mintha a bort a fröccshöz hasonlítanánk.
    Egyébként a becks se rossz (hiába történik megannyi szentségtörés az előállítása során), nagyon jól csúszik, lágy, nem fogja senki elhúzni a száját, hogy neki túl tolakodó lenne.
    A heinekenre majdnem ugyanez igaz, csak ő édesebb.
    A gössert meg szeressem, csak sokszor elég veszélyes áron kapható vendéglátóipari egységekben.
    A stella valami, ami jól indul, de a végén mégis azt gondolom, hogy ezt a sört bizony elrontották. Próbálja szegény megmutatni az ízeit, de csak annyit ér el vele, hogy pár casual sörfogyasztó fintorogva tologatja az asztalán.
    A kőbányai egy egyszerű, őszinte lé, ami még akár sör is lehetett volna.
    A kozel valami, ami egyszer régen jó volt (amíg a csehek gyártották, úgy ittuk, mint az anyatejet), aztán egy íztelen üdítő lett belőle, mióta a dreher főzi.
    A pilsner még egy említésre méltó sör, karakteres, élvezhető, ha egy kozel után bontasz egyet, csak pislogsz, hogy mit ittál idáig.
    A steffl sem ízlik igazán, de biztosan velem van a baj, mert találkoztam már pár rajongóval.

    Brutális eb: A Krušovicére még egy plusz pont tőlem is :K

Új hozzászólás Aktív témák