- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
Szintén alföldi betyár
.
Igazából én is csak annyit akartam kérni, hogy a verseny után.
Persze fenn volt, sok egyéb mással együtt, 3. hely. Andrew_31-el beszélgettük a DCMM-et is, idén már ki kéne nézni. Persze billentyűvel, mert a házépítés rá kellett jönnöm nem az én világom. -
feco72
Modder
Az autó típusát tekintve egy made in china műanyag. Az biztos, hogy nem lenne túl ergonómikus, viszont sok vele a meló. A srácoknak is az f1 kivételével megvan a többi ami a képen van.
Meglátom, másoknak mi a véleménye, meg a zsűri is mire bólint. A 2. biztos sokkal könnyebb lenne, viszont úgy veszem észre, hogy ez a "visszafogott-elegáns" stílus nem arat nagy sikert. Itt nincs látványos berhelés-elektronika variálás, csak próbálom szépre kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest