- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #18 üzenetére
Lassan átlépünk májusba és még mindig sehol semmi... Szolgáltatós telóknál még csak-csak "megértem", ott általában direkt húzzák az időt. Na de a kártyafüggetleneken is?
-
mecalis
újonc
A karácsonyi ajándékozás során megajándékoztam magam egy Honor 8-al, és lenyűgözött. Szép, gyors, praktikus. Kicsit még szokni kell 1-2 dolgot (Lumia 920-ról váltottam, így néhány androidos hülyeséget még szoknom kell, pl. ikon tenger, stb...), de oda vagyok érte és vissza.
Annyit mondjon meg valaki: csak én nem találom a hívóazonosító küldés ki/be opciót???
Ha fejlődik az EMUI, ez lehetne az első amit beleraknak... -
-
ribizly
veterán
Helyes, helyes.
Lassan ott tartunk, hogy a kínai gyártókról kéne példát vennie a többinek... -
Wiz Khalifa
veterán
P9 Lite-ra is várható szerintetek februárban?
Állítólag arra is akkor adják ki mikor a P9-re és a P9 elvileg meg a Honor 8-al egy időben kapja meg.
-
Dani_kp
addikt
Elnézést, nem trollkodni akartam. Illetve számomra tényleg felesleges, mert nem a telefonon élem az életem és nem is intézek rajta semmit.
Hívás, üzenetküldés meg ha van időm a munkahelyen, akkor egy kis internetezés mobilneten keresztül és ennyi. Ha játszok is telefonon, akkor az is hetente max. fél óra. Ja meg fényképezek vele.
Ezen kívül nekem másra nem is kell.#21 no more: én meg elképzelni nem tudom, milyen alkalmazásokat kellene levédni, nem trollkodás, de tényleg nem tudom mivel semmit extrák nem használok a chrome-on kívül.
"Semmit sem kell beírni, sem felhasználónév, sem jelszó, csak hozzáérsz az olvasóhoz és bent vagy az oldalon, minden mást magától "beír" a telefon, amikor leolvasta az ujjad."
Részemről ez szimpla lustaság, kb. 2-3 érintés, ami 10-15 mp a telefonon és ugyan ott vagyok.
Mindegy nem kötözködni akartam, már bánom is, hogy beírtam. Maradok a gomb/duppla-koppnál és a "simogatásnál".Kellemes ünnepeket.
-
no more
veterán
Tökre felesleges, pl. Samsungon levédheted az appjaid ujjlenyomattal (Knox powa), vagy pl. a gyári böngészőben beléphetsz az oldalakra (akár Facebook, akár ide MA-ra) ujjlenyomattal. Semmit sem kell beírni, sem felhasználónév, sem jelszó, csak hozzáérsz az olvasóhoz és bent vagy az oldalon, minden mást magától "beír" a telefon, amikor leolvasta az ujjad. Nem beszélve arról, hogy sokkal gyorsabban feloldható vele a telefon. Ezeken kívül amúgy tényleg full felesleges dolog.
-
2o1i
senior tag
Az ujjlenyomat olvasót csak okosgombként használom.
Egyébként a Huawei G8 telefonom szintén rendelkezett ujjlenyomat olvasóval és emellett tudta a dupla koppot is. Ilyen megközelítésből érthetetlen, hogy miért hagyták ki belőle. Egyszerűen meg kellett volna hagyni a felhasználóknak a döntést, hogy akarják-e használni a funkciót, avagy sem.
Egyébként az is bug-ként fogható fel, hogy ha egyszer beállítod az ujjlenyomat olvasós ébresztést, akkor innen már nincs visszaút. Nem lehet beállítani a klasszikus bekapcsológomb/képernyő simítás kombinációt. Vagy mintát, vagy pin-t, vagy jelszót be kell állítani. Csak a gyári adatok visszaállításával lehet megoldani, ami azért sok kellemetlenséggel jár. -
Dr.FantastiK
őstag
ja, Februarban, vagy kesobb.
-
Mi a rossz abban, hogy le van zárva kóddal a telefon és pötyögés/rajzolgatás nélkül, azonnal feloldhatom?
Ha többen használjátok a telefont, akkor állítsátok be egymás ujjlenyomatát is rajta, Honor 7-en legalábbis öt ujjlenyomatot be lehet regisztrálni és nem írja sehol, hogy egyetlen embertől kell származnia... mivel én egyedül használom, ezért úgy állítottam be, hogy különböző ujjak érzékelésekor különböző appok induljanak el feloldáskor -
Dani_kp
addikt
-
Locco
tag
Nem nagyon vagyok otthon a témában, előfordulhat, hogy Honor 7-esre is kiadják ezt a frissítést?
-
Balzak83
senior tag
Szerintem egy időben adják ki p9-re is. Ugyanugy tesztfázisban december végéig, a február ott is tartható lesz.
-
2o1i
senior tag
Én egyedül a dupla koppos ébresztést hiányolom.
Jöjjön csak az a 7.0!
Nagyon szuper telefon ez. -
-
atike
nagyúr
Örömteli...
A bakik engem is érdekelnének...
-
mb9
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #5 üzenetére
Talán a 4K felvétel és az OIS hiányára gondolhattak
-
-
ntomi0730
senior tag
Milyen "baki"???? Én semmit nem vettem észre...
-
Istentelenül várjuk már!
-
Valószínűleg lemaradtam valamiről, mert nem tudom, hogy a "néhány baki" alatt mit kell érteni.
-
Várjuk mint állat
Állítólag jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest