Hirdetés

Februárban válthat EMUI 5-re és Android 7-re a Honor 8

Elismerő szavak, egy ajánlott plecsni, közel 6000 hozzászólás és az év egyik legolvasottabb tesztje – a Mobilarena hasábjain és fórumain is sikert aratott a roppant mutatósra sikeredett Honor 8, amely Kirin 950-es rendszerchipjével, dupla hátlapi kamerájával és EMUI 4.1-es, Android Marshmallow-n alapuló felületével újabb remek ár/érték bajnokkal jutalmazta meg a piacot, néhány baki kíséretében.

A verdikt nem kérdéses: az árhoz viszonyított tudás alapján kijár az ajánlott plecsni a Honor 8-nak
A Honor 8 még Marshmallow-t futtat, ám heteken belül érkezik a nougatos, EMUI 5.0-s frissítés [+]

A Mate 9 kapcsán már lehetőségünk volt kipróbálni az EMUI 5.0-s, Android Nougaton alapuló szoftverfelületet, amely tovább csiszolta a zöld robotos rendszer Huawei-féle átiratát, így nem csoda, hogy sokan várják idehaza akár a P9-re, akár a Honor 8-ra a szoftveres generációváltást. A PhoneArena egy emailváltás során megtudta: már csak néhány hét, és a neves Honor készülék jelezni fog, hogy elérhető a most még tesztfázisban lévő, februárban viszont már végleges update, amit néhány szerencsés már most is tesztelget.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés