Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
realme 6, realme 6s, realme 7, poco x3, oppo a53, oneplus nord n100.
Csak néhány amik itthon biztosan kaphatóak. De valószínűleg van olyan ami euróban van 200 alatt, ha már európa sőt biztosan van amelyik ha átszámítod több mint 200euró itthon. De akkor meg forintban írtam volna. Ja meg 200-300$ alatt az feltétlen nem 200 dollár alatt, de mint látod a kínaiak dobálják ki a készülékeket a magasabb frissítésű kijelzőkkel.
Megvolt a kettő, nincs mitpusszycat: szerintem lehetne tucatnyi dolgot sorolni
-
Extrának tűnik még a wifi 6, bluetooth 5.1...
-
aprokaroka87
nagyúr
Akkor mondjuk úgy gyártói részről nem olyan dolog amit kötelező módon bele raknak.
Persze lehet hogy az 5G nagyobb prióritást fog majd kapni az évek során.
A 120hz meg tulajdonképpen egy " trükk " arra hogy a rendszer pörgösebb " hatást " keltsen.
Nyilván nem dől össze majd a világ ha valaki 60hz-en pörgeti az Instát :)
-
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87 #22 üzenetére
Most ezt az alap dolgot hagyjuk mert ennyire erővel semmi sem alap (csak az ilyen wifi, 3g, bluetooth).
Nagyon sok 200-300$ alatti telefonban van 90-120hz-es panel és vagy 5g. Extrának semmiképp sem nevezném. -
aprokaroka87
nagyúr
120hz-et sem támogatja még minden SOC, 5G támogatás mondjuk már jobban áll.
Majd akkor lesz alap dolog, ha az alsó és középkategória esetén is támogatott lesz FHD+ vagy QHD felbontás esetén a 120hz.
Mondjuk lehet hogy 2-3 év múlva a 120hz lesz a " gyagyi ", mert lesz 240hz :D
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Ha nagyobb kapacitású akkumulátort raksz bele, hogyan bizonyítható hogy az adott Soc energiatakarékosabb? :)
-
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87 #18 üzenetére
5g meg a 120hz extra? Aligha..
-
válasz
aprokaroka87 #18 üzenetére
Csak itt az akkumulátor és az üzem időről volt szó, hiába lesznek benne ha az akkumulátor kisebb mint az elődjének hiába van benne újabb soc ami energiatakarékosabb is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Egyenlőre még mindkettő " extra " dolog valamelyest.
2-3 év és mindkettő dolog lehet hogy teljesen alap lesz, középkategória szintjén.
-
Zyrox21
csendes tag
Bőven megtehetik szerintem,850 eurórol indul az s21,de itt kapsz 2k kijelzőt,gyorsabb töltési lehetőséget,talán picivel jobb kamerát,de ebben nem vagyok biztos,üveg hátlapot,és gyorsabb töltési lehetőséget.Viszont sajnos rosszabb üzemidőre,és nagyobb melegedésre lehet számitani a mi 10 szériához képest.
-
Állítólag 800 eurótól indul majd. So-so, el tudtam volna képzelni olcsóbban is.
-
-
-
joey04
titán
11 pro érdekes lehet, de remélem nem lesz olyan gagyi benne a 888, mint a simában. merül a m11 és melegszik is.
-
Schuler888
senior tag
Az a hatso papaszem...
, az s20u fenyevekkel szebb, nade az hogy maga a haz eleg gyonge minosegu, talan nagyobb baj. Nem, koszi.
-
Abel-0101
aktív tag
Úgyan az lesz a helyzet, mint az rtx 30as szériával, nagyon jónak igérkezett, csak marha drága, és szinte shol sem lehet kapni.
-
Cranberries
aktív tag
Remélem, hogy ezúttal Wagner Tibor kimarad a közvetítésből.
-
Nem úgy volt, h könnyen meghajlik legalább is, Jerry Rig everything szerint. Mert ha igen akkor felejtős.
-
hroberto
veterán
Várom már a teszteket. Kíváncsi leszek az itthoni árra, és az üzemidőre.
-
-
Atocha
senior tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Ízlések és pofonok...
Nekem ez az első kamerasziget ami tetszik.
Kinek a pap, kinek a papné... nekem spec a toth gizi... -
Lehet csak nekem van ízlésficamom , de mostanában az új csúcskészülékek esetében a kamera sziget formavilága rondák ez is az , de nem jobb S21 széria esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Kínában már bejelentett modell biztosan aznap érkezik, és lehet, hogy a Mi 11 Pro is csatlakozik mellé.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest