- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Szerintem ez valami olyan találgatásból eredhet, hogy nemrég a OnePlus hivatalos teaser videón CM12-t mutogatnak, ami szintén jön nyilván.
Elég tisztán saját fejlesztés az OxygenOS, 1 hét és ez is tisztázódik remélem. -
En azt olvastam, hogy a Cyanogen kesziti az Oxygent is.
-
zizi7229
tag
válasz
Just_Reboot #35 üzenetére
Cm mindenkepp jon ra max nem ez a custom temas verzio hanem a stock ami a tobbi telora is van...amugy par hete hasznalom a telot es csak biztatni tudlak ra. Egy rossz szavam nem lehet ra...talan annyi ha valaki 4k kamerazasra vetemedik akkor a kamera vagy kilep vagy nem hajlando videozni.....vagy megy rendesen
-
válasz
Just_Reboot #33 üzenetére
Egyelőre nem sok mindent lehet tudni, és feltehetőleg nem múlik el a CM se
-
Just_Reboot
addikt
Nagy hülyeség volt a CM-et lecserélni erre a OxigenOS-re!
-
zizi7229
tag
-
-
válasz
griiischdoov #26 üzenetére
Hol írták, hogy a OnePlus One-t ezt érinti?
-
vicze
félisten
válasz
griiischdoov #26 üzenetére
Még nem tudni. Valószínű majd 12.-én kiderül, hogyan gondolják.
De azt most 99,99%-ra mondom, hogy OTA-n sehogy se cserélnek egy komplett OS-t, bár lehetséges.Amúgy valamilyen CM12 OTA-d biztos hogy lesz még ebben a hónapban elvileg.
-
griiischdoov
tag
engem az érdekelne, hogy, ha most nekem CM11 van fent, akkor hogy lehet az OxygenOS OTA?
ráadásul a Cyogen azt mondta, hogy nem hagynak minket cserben, és a One ra továbbra is lesz frissítés...ehhez képest.....
-
no more
veterán
válasz
scyllarus #23 üzenetére
Azért annyira nem ronda az (bár az idétlen zöld téma tényleg gáz) és jelenleg az egyetlen Androidos felület, ami nem lagol (stockon kívül). Cserébe eléggé le van egyszerűsítve, talán még a stocknál is jobban. Nincs bloatware, meg ilyesmi, minden HTC appot külön lehet töltögetni Play-ről és ott is frissítgetik őket. Mindennek van előnye és hátránya.
Abban egyetértünk viszont , hogy egyéni preferencia valóban.
-
törölt tag
Pont az volt az egyik vonzereje a OnePlusnak, hogy gyakorlatilag egy alap droidot kapott az ember a CM-es extra funkciókkal. Most, hogy átszabják, ez ugye elvész. Még azt kéne meglépjék, hogy a csúcshardvert a konkurenciához hasonlóan drágán adják, és teljesen érdektelenné válna a cége.
-
scyllarus
veterán
Ami viszont szerintem vállalhatatlanul ronda. Mindenkinek más az ízlése. Nekem pl. a TW is tetszik, sokszor van fent TW téma más launcherrel, de mostanában nálam is az EMUI a favorit.
Amúgy erre az OOS-ra is kíváncsi vagyok. Ha egyszer hajlandó leszek annyit kiadni egy telóra, a Oneplus One mindenképpen a fő jelöltek között van. -
moleculez
veterán
Ez nagyfokú testreszabhatóság régen nagyon bejött volna, mára már pont nem érdekel, a Tab S-em is TW-vel megy. (ok, rootolva és kigyomlálva na'😁) de jó egy kis változatosság, lehetne minden gyártónak sajátja. Tudom hogy van, de most egy Sony UI-t egy MIUI-val nem lehet egy lapon említeni.
-
Nekem az a fura, hogy volt már minden rendszerem.
a Miui nyert, viszont a CM témázása egy fokkal mélyebb, ezért nálam az nyert, viszont tényleg nehéz döntenem.
Odavagyok még a Lenovo VibeUI 1.5-ért ,amely hát formai rokonságot mutat a MIUI V5-tel, a V6-ös MIUI meg vissza a VibeUI 2.0-ra..
Ja és a NubiaUI is bejött.
-
hue2000
tag
Na várjuk
-
Thaaleum
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni, de ahogy a OnePlus-t ismerem, ízléses lesz.
-
Flind
senior tag
1s-en mondjuk tényleg volt (van) egy komoly memóriakezelési bug. Illetve szerintem nem is bug, egyszerűen kevés a MIUI-nak az 1GB RAM.
Nekem is bejön amúgy, főleg a MIUI 6, de tényleg egy nagy bloatware.TW-től és LG UI-tól engem is a hányinger kerülget.. A favorit marad a stock droid, aztán a Sony UI.
-
Forest48
aktív tag
Azzal a rendszerrel pont az a baj, hogy vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem
Én is abban a kategóriában vagyok, akiknek nem jön be.
Viszont érdekes, hogy a cyanogen nyilatkozott, hogy már a google jóváhagyására várnak a CM12-vel és megkapjuk. Sokan arra jutottunk, hogy talán a One-on marad a CM, a későbbi Oneplus telókon pedig OxygenOS lesz. -
Fr0z3n
őstag
Ez is csak egy átdolgozott droid lesz. Semmi extra
-
Lecs@
addikt
Na ez érdekes lehet.
-
rootkiller
őstag
Kíváncsi leszek hogy fog kinézni, az is lehet hogy egyszer OnePlus-om lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest