- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugalom, lapátoljuk a kakkanatot, előbb-utóbb csak előkerül alóla az új apró.
-
FatalEror
addikt
Nekem a legnagyobb gond még mindig az,hogy ha átlépek fórumra,külön be kell lépni,és ha megtekintem az új hsz-et,ott maradnak,mintha olvasatlanak lennének.
-
Eastman
addikt
válasz
cskamacska #26 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #27 üzenetére
Legalább kellően kontrasztos lenne...
-
cskamacska
addikt
Szerintem találó, mert szegény jázminmasszázst már legalább 3 éve fejlesztik, és kívülről nem látszik semmi előrelépés.
Cserébe az új oldal elüt a lapcsalád kinézetétől, és jelenleg még a megszokott átjárhatóság is hiányzik.(ha lesz egyáltalán..
)
Parci kis Windows 8-a na.
-
stangli
senior tag
válasz
cskamacska #23 üzenetére
üzenet a múltból
-
Mr X
veterán
válasz
cskamacska #23 üzenetére
2012-01-04 19:57
-
cskamacska
addikt
Bréking nyúz!
PH! blog: egyelőre újraindítjuk a régi Hardveraprót -
deicide
veterán
Ráadásul olyasmi miatt megy a hőbörgés, ami eleddig ingyenes volt, nem értem. Szerintem is fos a design, de nem fröcsögök róla, egyrést értelme sem volna, másrészt volt gyerekszobám, tudomásul veszem, hogy ez most ilyen. Persze, akinek 82 hirdetése megy szimultán, az nehezebben rejti véka alá a véleményét, de azért megmaradhatnának a kulturált viselkedés keretein belül. De sokaknak ez nem sikerül, nem vagyunk egyformán nevelve.
-
DeFranco
nagyúr
Ó, van itt már apróhirdetésben szavazzuk le a hardveraprót hirdetés is, meg minden ami szem-szájnak ingere.
Ritkán akadok ki azon, hogy mennyi seggagyú funkcionális analfabéta egybites f*szorrú majom van a mai 10-30 generációban, de ezt most sikerült összehozni.
Amúgy is megvan a véleményem a pitiáner kis "árpüárpüárpü" megcsinálom amerikát a hardveraprón és akkora maffia vagyok, hogy saját üzletszabályzatom van sefterekről, és tipikus, hogy itt sem a saját kis használt cumóikat eladók/vevők meg a boltosok hőbörögnek, hanem a netlomisok meg a 14 éves nagyüzemi bolházók.
Jó a design az egy dolog, azt írták is, hogy el lehet felejteni, lesz másik, a bugokat meg reszelik. De nem, nem lehet egy hetet várni, mert a nyakán marad a beszámított RGH-s kekszboksz...
-
deicide
veterán
Csodálom, hogy nincs még csudajó felmérős topik, hogy kinek tetszik és kinek nem az új design.
-
Móci
addikt
Undorítóan f*s lett az új 'dizájn'. Elnézést.
-
PoriG
csendes tag
Letezik az, hogy per pill egyatalan nem mukodik?
-
stangli
senior tag
Itt is kinyilvánítom véleményemet, úgy shit ahogy van...
-
madgie
titán
válasz
Cthulhu Dawn #13 üzenetére
Akkor a többi eszközön is sok a fényerő, túl van húzva a kontraszt.
-
madgie
titán
válasz
Cthulhu Dawn #11 üzenetére
Nehogy véletlenül beállítsd normálisan a monitorod.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem csak az a problemam vele, hog, kifolyik tole a szemem...vilagos hatteren vilagos betu, csak gratulalni tudok.
-
33as
senior tag
Én nem értem mi ez a rinya, nagyon is praktikus lett az új hardverapró!
-
Vakegérke
félisten
Töröljétek a HardverAprós sütiket.
-
zarayg
aktív tag
Engem be se enged!
ha itt logouton lépek be okés, de ha átmegyek hardverapro-ra, azt jelzi, hogy be se vagyok lépve
R.I.P. Hardverapro
-
nem írták még ugyanezt be 25en kb a bugreportos topikba, szóval igen, egyedi eset vagy
-
FatalEror
addikt
Nekem még mindig nem jó.Mindegy legfeljebb holnap.
-
westcoastog
veterán
Most élesítették, ne türelmetlenkedj, nem 5 perc azt házasítani véglegesen.
-
daenerys
tag
Engem kidobál a rendszer, de hát ez van.
-
Eastman
addikt
Gondolom, még dolgoznak rajta a srácok. Tudod, hogy szép és jó legyen.
-
Joci93
senior tag
Épp írni akartam egy blogot, hogy milyen csodálatos lett a hardverapró.
Még nekem is átláthatatlan és engem sem enged belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest