Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vicc, tényleg nehéz volt ám, én is hamar meghaltam volna. Pedig igyekezett nagyon, de párszor meghalt. Van összehasonlítási alapom azért, mert mikor én elkezdtem a Dark Souls 3-at, hogy ugyanúgy végigjátszom, mint ő, többször haltam és aztán végig sem vittem. Ő meg elég simán végignyomta, kivéve a DLC-t, de kitartott és azt is megcsinálta. Na nekem ahhoz már végképp nem lett volna türelmem...
-
-
Na én most nézem TheVRPistiék streamjét, valami iszonyat jól néz ki. A környezet, a színek meg a fények...nagyon durva!
Sokkal jobb, mint a Far Cry 2 unalmas színskálája. Örülök, hogy ebbe az irányba vitték. És igen, olyan Rage 2-ős játéknak tűnik, lehet benne ökörködni meg kikapcsolódni. Nem fogok most spoilerezni itt, de szerintem a missziók is elég változatosak. Meg a testreszabhatóság is durva lett. Annyit elárulok, hogy vannak benne Tomb Raider szerű barlangászások, ami igen tetszik.
Én kedvet kaptam tőle az egész Far Cry 5-höz, szerintem a következő akciónál ezzel együtt beszerzem és a haverral coopban végignyomjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest