- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vicc, tényleg nehéz volt ám, én is hamar meghaltam volna. Pedig igyekezett nagyon, de párszor meghalt. Van összehasonlítási alapom azért, mert mikor én elkezdtem a Dark Souls 3-at, hogy ugyanúgy végigjátszom, mint ő, többször haltam és aztán végig sem vittem. Ő meg elég simán végignyomta, kivéve a DLC-t, de kitartott és azt is megcsinálta. Na nekem ahhoz már végképp nem lett volna türelmem...
-
gyimger
őstag
De rohadt rózsaszín a dizájn.
-
-
Na én most nézem TheVRPistiék streamjét, valami iszonyat jól néz ki. A környezet, a színek meg a fények...nagyon durva!
Sokkal jobb, mint a Far Cry 2 unalmas színskálája. Örülök, hogy ebbe az irányba vitték. És igen, olyan Rage 2-ős játéknak tűnik, lehet benne ökörködni meg kikapcsolódni. Nem fogok most spoilerezni itt, de szerintem a missziók is elég változatosak. Meg a testreszabhatóság is durva lett. Annyit elárulok, hogy vannak benne Tomb Raider szerű barlangászások, ami igen tetszik.
Én kedvet kaptam tőle az egész Far Cry 5-höz, szerintem a következő akciónál ezzel együtt beszerzem és a haverral coopban végignyomjuk.
-
Bird
addikt
Csili vili dlc lesz ugyanazon a mapon akciós AAA játék áron.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
laceszgamer #29 üzenetére
Nekem az utóbbi két O betűs AC kimaradt (egyelőre), ezért ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. De azt én sem tagadom, hogy hosszú távon ez nem lesz tartható. Igazából nem is az volt a célom, hogy bárkit meggyőzzek arról, hogy ez egy jó játék
FC Primal, ezzel kapcsolatban egyetértünk
-
hajbel
addikt
Számomra a 3 etalon volt. Nem mondanám repetitívnek, mert az egész játékmechanika annyira újszerű volt, a környezettel és a jó történettel, hogy szerintem az egy kiváló játék volt. A négyes már unalmas volt, ugyanazokkal a játékmechanikákkal, az ötös ugyanaz + még játékon belül is rohadtul repetitív, nem elég, hogy 3. rész óta megy ugyanaz. Nyilván lehet rambózva is játszani, úgy hogy nem figyelsz oda a történetre, de akkor már bármivel el lehet játsznai. Én a hármashoz hasonló jó prezentációt, történetet és újításokat várnék minden résztől. Ehelyett azóta történet 0, újítás 0, vagy inkább visszafejlődés van.
-
hogabesz
aktív tag
Én most játszom az 5-tel, és igen, repetitív. De nekem a már a 4, sőt a 3 is az volt. Ezért is hasonlítottam a Just Cause-hoz. De ezek a játékok nem is arról szólnak - legalábbis nekem - hogy túlgondolkodjam magam a történet miatt, egyszerűen csak az esztelen lövöldözés ami miatt ki tudok kapcsolni mellette. Azzal is tisztában vagyok, hogy a ND sem lesz semmivel több. (ja de, bocs, lesznek benne egyesek szerint nekem való rózsaszín ruhák) Szóval én sem várok erről a résztől semmit, csak azt amit eddig megszokhattunk a FC széria során.
-
hajbel
addikt
A Far Cry 5-ön már láttam megjelenés előtt, hogy egy repetitív f*s lesz, és sajnos az is lett, bár majdnem 2x végigjátszottam. Másodszor azért, mert a haverral co-opban az elején nagyon fun volt marhulni, persze a monoton játékmenet miatt nem erőltette már a további játékot, pedig ő először játszotta és nagyon rá van izgulva az amerika témára. Ubisoft + 1 év fejlesztés = szerinted?
-
hogabesz
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #22 üzenetére
Ha ezt szűrted le abból amit írtam, akkor gratulálok. Tudom "barátom", ezzel nem engem minősítettél.
-
-
hogabesz
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #18 üzenetére
Vicces, hogy mindenki úgy fogja fel mintha kötelező lenne így beöltöztetni a karaktert a játékban. Egy olyan dolgon problémáznak itt egyesek, amitől nem függ a játék végkimenetele, de ez alapján már leírják a játékot függetlenül a játékmenettől. Taps.
"potenciális vásárlókat fognak veszíteni" Nem minősíteném azt a vásárlót amelyik így gondolkodik.
És, hogy ne csak off legyek, véleményem szerint ez a széria olyan mint a Just Cause, nem kell többet belelátni mint ami. Engem le tud kötni, kikapcsolódásnak tökéletes.
-
Megnézve ezt a videót, azt kell mondjam ez tényleg egy új hajnal...annyi, hogy a reggelt már nem szeretném megélni.
-
antikomcsi
veterán
Valahogy nem dob fel, hogy akár csillámfaszláma is lehetek a játékban!
-
laceszgamer
addikt
Ezt egy kicsit túltolták.
-
K0vasz
aktív tag
amelyben visszatérhetünk az előző sorszámozott része helyszínére
jól értem, hogy ugyanaz lesz a map?
úgy látszik, nem volt elég a sírás emiatt a Primalnál.... -
snecy20
nagyúr
FC3 óta elég látványos a lejtmenet.
Kezd egyre érdektelenebbé válni a sorozat. -
Zolik
senior tag
Ez most komoly? V jel, meg gagyi sárkány jelmezes emo fiú? Hello kitty mikor lesz benne?
-
Scholes9
nagyúr
Ez elég buzis
-
Montanaxy
aktív tag
Az 5 sztem eléggé jellemtelen, nem is próbáltam ki egyáltalán. Ez érdekel, főleg a sok újitás a játékmechanikában.
-
rodrigez
senior tag
Ez eléggé hajaz a Rage 2-re, legalábbis a trailer. Mínusz mutánsok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gmail
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest