- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montim
csendes tag
Nagyon jóra sikeredett az első rész és bíztam benne, hogy a második rész is hasonló hangulatot hordoz magával. Azonban amennyire vártam a következő részt és amilyen gyorsan feltelepítettem miután kijött, olyan gyorsan töröltem is és felejtettem el a játékot. Mert már az elején elrontották a folyamatos ellenfél respawn-al, ami lehúzta összességében a játékot, hiába az új grafikai motor.
Remélem ezt a harmadik részben orvosolják -
Talán mert minél közelebb van, annál "ocsmányabb"? Lehet akármilyen nagy felbontású text, elég közelről nézve bármelyik pixeles lesz... remélem, nem kell kifejteni, hogy miért.
A másik, hogy ez multiplatform, így bele kell számolni azt, hogy a konzolok nem fognak egyszerre sok és nagy felbontású texturát kezelni. Szép is lenne, ha mindenre lehetne min. 2k-s texturát rakni, dehát még jelen pillanatban is az a helyzet a konzoloknál, hogy már rég nem a polygonszám okozza a problémát, hanem az, hogy a vga memóriában nem fér el megfelelő mennyiségű és minőségű textura egyszerre. Viszont, ha a pc verzió rendesen meg lesz csinálva, akkor nem kell sírni, ott nem lesz ilyen gond. Ott lehetnek nagyok a textek, konzolos átiratom meg lenegyedelgetik, vagy ahogy épp kijön a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest