- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
azert mert neked nem tetszik, az a masikat szerinted hol erdekli?
kulonbozoek vagyunk. nekem se kene az S-Type, egyreszt az ara, masreszt a macska, harmadreszt meg funkcionalis okok miatt (nem fer el rajta az a radiatormennyiseg, ami nekem kell).
meg ha figyeled, mondtam, hogy itthon egy ilyenem van es a pwr_led be sincs kotve... a gep pedig teljesen csendben van. mirol beszelunk akkor?
egy S-Typenal is siman meg lehetne csinalni, hogy ne legyen led es teljesen csendbe tegye a dolgat. szobrokkal meg nem tudom hogy allsz, nekem vannak itthon. max a gephaz is atmenne installacioba.
-
Shodan
őstag
Két fajta ember van, ha fekete fehéren nézzük a dolgokat.
Az egyiket érdekli hogy az autója hogy néz ki a másikat nem. Elviszi A-ból B-be mind a kettő? Igen.
Az egyiket érdekli hogy milyen ruhát vesz magára , vagy milyen márkájú. Mind a kettő véd a hideg ellen? Igen
És még sorolhatnám a hasonlatokat. Van akit csak a funkcionalitás érdekel, van akit nem.
Az hogy egy olyan már hétköznapi tárgynak mondható dolog mint a számítógép ízlésesen van megcsinálva és valakinek ez számít miért meglepő?. Amikor akár a mobiltelefonodban is ott van a design.
Ha csak olyan embere léteznének mint te ,akkor valószinűleg a gépet, ami még mindig besárgult színű doboz lenne, az asztal alatt rugdosnánk.
Én személy szerint örülök annak hogy ez nem így van és készülnek olyan házak is mint ez. -
törölt tag
"Te nem érzel különbséget PC-ház és autó között? Mármint a kinézet fontosságát illetően?"
aztán ki mondta azt hogy a te ízlésed, viláképed az egység, az univerzális irány? gondolom mocsok meglepő hogy egy masszívan tech fórumon van elég kocka akiket érdekel a pc ház, és szeretnének olyat amire ha ránéznek mondjuk a szoba másik sarkából az jó érzéssel tölti őket el, és ehhez nem kell tüzijáték meg fényorgona se. ahogy egy minőségi telefon ha megfogom, vagy egy frankó kocsi ha beleülök.
-
A`rpi
addikt
próbálom néha megérteni embertársaimat.
Szerintem erre semmi szükség.
Nekem tetszik a ház, és az ára is aránylag elfogadható.
(Saját magam építeném meg az sem jönne ki olcsóbban...)
Más kérdés ügyességem nincs meg hozzá, és annyira nem is vonz modder, vagy ha úgy tetszik "építők" világa, de egy ilyen házban szívesen "laknék". Szép.(#35) vd1992
Alapkoncepció jó.
Kábeleket én elrejteném lemez "túloldalára",
néhány furatot ejtenék az alaplap alatt,
(Ott úgy sem látszódik, alávezetném a kábeleket igényesen.)
Tápot újra kábelezném, egy fokkal úgy letisztultabb lenne az összhatás. -
proci985
MODERÁTOR
nem azert, de vannak ipari formatervezesnek minosulo hazak.
az itthoni Cosmost is meg szoktak nezni, hogy mennyire jol nez ki, es is eleg minimalista.
van ezer meg egy fekete doboz (Fractal / LianLi kb kimaxolta ezt a vonalat), szukseg van extravagansabb megoldasokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest