- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #35 üzenetére
Nem vettem meg, néztem gameplayeket. Amit nem kedveltem a Fallout 3-ban azt azokból is láttam. Kicsit lehet nyersebb voltam a kelleténél, de nem győzött meg. Biztos nem bírom ki, hogy legalább a sztori, karakterek miatt ne vegyem meg később, de jelenleg nem várólistás. Igen, csalódott vagyok, átverve érzem magam, mert nem egy rendesen újragondolt epizódot kaptam, már ami a megvalósítást illeti
-
nofi
addikt
Arról beszélek főleg, hogy minőségi javulás nem vehető észre a Fallout 3 óta, pedig már akkor ráfért volna. Tudom, hogy az is bugzott (nem egyszer találkoztam én is konzolon, ami elvileg egy bugmentesebb platform), de a legtöbb cikk, illetve értékelés nem is emelte ki nagyon azokat. Erre kész a folytatás és már a sokadik irományt olvasom amiben öklöt ráznak. Az, hogy mások csinálták pedig szerintem csak még egy ok az átgondoltabb játékfejlesztésre.
Amíg fizetek érte, addig lehetnek elvárásaim is. Meglephet, de le tudom nyelni ha párszor beragad egy ellenfél, vagy újra kell tölteni egy állást. Ami nem szimpatikus, hogy egy amúgy is elnyújtott kiegészítő szájízű játékban az elődnél tapasztalt nevetséges bakikat sem voltak képesek kijavítani.Na megyek ki lepkét fogni...
-
nofi
addikt
A Fallout 3-mat a hibái ellenére is imádtam, de reméltem, hogy a következő részre azért összeszedik magukat a fejlesztők. Már akkor botrányos volt ez a mozgáskultúra amit az ellenfelek illetve a saját karakterünk levágott, ezért külső nézetből szerintem játszhatatlan. Erre itt az új és ugyanazt látom mint az elődnél, de ráadásul még tele van további bugokkal. Eddig is úgy voltam vele, hogy majd lelkesedés hiányában talán tavasszal beszerzem, de már ez is bizonytalan. Átverve érzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged