Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Lenry #2 üzenetére

A személyes véleményem nem éppen jó az Obliról (jó lett volna a játék nagyon [számomra], ha 2 alapvető dolog jobban van megoldva: az élővilág és a kapcsolati rendszer; az élővilág gáz, szerintem ciki, hogy több démonnal, mint őzzel vagy farkassal lehet találkozni, a kapcsolati rendszer meg nagyon árkádos lett... szerintem magát komolyan vevő szerepjátékhoz nem illik, hogy a guildeknek nincsen egymásra hatásuk, tehát lehetek a Brotherhood legdurvább assassin-ja, ez egyáltalán nem zavarja a mágusligát abban, hogy archmage legyek ésatöbbi).

Mindettől függetlenül most nem konkrétan a játékról beszélek, hanem arról, hogy kardinális méretű bughalmaz volt, amikor kijött, de úgy, hogy még Boxon is fagyott, ahogy hallottam. Arról nem beszélve, hogy rengeteg volt a gameplay bug, ami nagyon tré. Ha van egy frafikai biszbasz hiba, az engem nem érdekel, de az már inkább, amikor nem tudok tovább játszani, mert mondjuk nem jelenik meg a küldetés tárgya/személye.

Szerencsére Fallout-ban ilyesmivel még nem találkoztam, bár még nagyon az elején járok, de alapos vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák