- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes volt az írásod és hogy spontán vettél telefont ez pedig ismerős az Ace3 esetében nálam azóta is bánom
kétszer voltam vele szervizben, szétnyílt oldalkerettel és hátlap belső deformálásával. (megvételkor még minden rendben volt vele). Majd ennek tudatában nyaralni küldtem a fiók mélyére hiába csinálták meg haragudtam rá. és utána kaptam egy fehér G2-öt és azóta sem tudom letenni. Remélem neked is szerencséd lesz a kisebb testvérével
A Z10 esetében pedig az utolsó kettő frissítésnél vannak inkább a nagyobb gondok a legfőbb pedig az akku energiaséma búgós kimutatása és az akku gyors merülése.
Halkow Mivel megjelent a G3 a G2nek az ára is kicsit esett, és még annyit tudok számodra ajánlani ha Telekomos vagy akkor érdemes figyel a heti online akciókat . Íme egy példa múlthéten az LG F6 ami a cikkben is meg említett a fórumtárs 48E-ért meglehetett volna rendelni. Esetleg a G2 is meg jelenhet a kínálatukban.
-
Shamy
tag
Én kb 1 hónapja jártam végig ugyanezt a kálváriát.
De nekem SP lett. Semmi bajom az LCD-jével, összehasonlítottam ips-el (ugye amoled eleve kilőve a béna szaturált színek miatt), és nem láttam sok különbséget. Legalábbis annyit nem, amiért fizettem volna még 24k-t.LG G2 nagy kedvenc volt megjelenéskor, de 100k-t elvből nem adok telefonért, a mini pont kapóra jött, de amit elolvastam a specifikációkat, lehervadt a mosoly a számról.
Végül SP mellett döntöttem, alu keret, robosztus eléggé, és pörög a fórum is, tehát sokan használják, nemkülönben volt 24k árelőnye G2 minivel szemben (26 vs 49k).Én azt mondom, most SP a legjobb ár/érték arányú telefon a piacon, illetve ha már 50k, akkor rádobok még egy 10-est, és octaMTK,2GB 5 col from chna (THL t11).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged