- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Hát bennem néha előjön amikor ipodozok, hogy úgy lőnék vele pár képet
Nem értem, rádiót miért nem tesznek bele. Az itunes könyvtár ugyanaz a Nanóban is, mint a Touchban, szóval ez már nem lehet oka. Esetleg az, hogy a touchon közvetlenül is tudnak vásárolni az iTunes boltból, és ugye akkor már inkább onnan szedje össze a kedvenc zenéit a paraszt
A GPS-nek én is örülnék, de egy ilyen árú MP4 lejátszótól szerintem ezt már nem kell elvárni. -
leeate
senior tag
Ne előlapi kamerát kapjon már, hanem előbb egy normális akksit meg normális flashlemezt. Ha meg extráknál járunk, akkor személy szerint nekem jobban tetszene egy hátlapi kamera előlapi helyett az ipodomon, ha már a Nanóval is lehet videót felvenni.. Esetleg egy FM rádió, meg még sok minden, de FaceTime biztos nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest