Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Meg Retina display-t. Tetszik.

-
leeate
senior tag
Hát bennem néha előjön amikor ipodozok, hogy úgy lőnék vele pár képet

Nem értem, rádiót miért nem tesznek bele. Az itunes könyvtár ugyanaz a Nanóban is, mint a Touchban, szóval ez már nem lehet oka. Esetleg az, hogy a touchon közvetlenül is tudnak vásárolni az iTunes boltból, és ugye akkor már inkább onnan szedje össze a kedvenc zenéit a paraszt
A GPS-nek én is örülnék, de egy ilyen árú MP4 lejátszótól szerintem ezt már nem kell elvárni. -
leeate
senior tag
Ne előlapi kamerát kapjon már, hanem előbb egy normális akksit meg normális flashlemezt. Ha meg extráknál járunk, akkor személy szerint nekem jobban tetszene egy hátlapi kamera előlapi helyett az ipodomon, ha már a Nanóval is lehet videót felvenni.. Esetleg egy FM rádió, meg még sok minden, de FaceTime biztos nem kéne.
-
hemaka
nagyúr
Úgy valamivel nagyobb értelme lenne.
-
logikus lépés, semmi kétség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi