Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Meg Retina display-t. Tetszik.

-
leeate
senior tag
Hát bennem néha előjön amikor ipodozok, hogy úgy lőnék vele pár képet

Nem értem, rádiót miért nem tesznek bele. Az itunes könyvtár ugyanaz a Nanóban is, mint a Touchban, szóval ez már nem lehet oka. Esetleg az, hogy a touchon közvetlenül is tudnak vásárolni az iTunes boltból, és ugye akkor már inkább onnan szedje össze a kedvenc zenéit a paraszt
A GPS-nek én is örülnék, de egy ilyen árú MP4 lejátszótól szerintem ezt már nem kell elvárni. -
leeate
senior tag
Ne előlapi kamerát kapjon már, hanem előbb egy normális akksit meg normális flashlemezt. Ha meg extráknál járunk, akkor személy szerint nekem jobban tetszene egy hátlapi kamera előlapi helyett az ipodomon, ha már a Nanóval is lehet videót felvenni.. Esetleg egy FM rádió, meg még sok minden, de FaceTime biztos nem kéne.
-
hemaka
nagyúr
Úgy valamivel nagyobb értelme lenne.
-
logikus lépés, semmi kétség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi