Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
#56573440 #82 üzenetére
A második link most már bejött, köszönet érte. Nagyon szép az is, de nekem valahogy a sangaku jobban bejött, pedig nem is vagyok távol kelet mániás!
Természetesen csak a megfelő környezetben jönne ki a szépsége, egy mai occsó, tucat műanyag bútoros szobába nem passzolna. De nem is oda készült, gondolom...
-
vottokar
senior tag
válasz
#56573440 #49 üzenetére
az első linked sajnos nem jött ve, de a második az fantörpikus. Mondjuk gondolom több havi fizetésem az a házköltemény. De lottóötös esetén ez is a beszerzendő dolgok listájára kerülne.
De hogy hozzászóljak a mi házunkhoz is. Jó lenne a külső nézeti képet is a második verziós gépházéra lecserélni. Mert szerintem az szebb. A codegány első "diszítő"? elem, gomb blokk nem épp egy szépség az elsőn!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest