Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilu82
csendes tag
Sziasztok!
Gondjaim támadtak!
Szeretném én is kormánnyal nyomni. Microsoft Sidewinder Force Feedback wheelem van, még a win 98hoz vettem, a telepítő cdjén sincs XP driver.De! A googleban böngészve láttam hogy igenis van, de sehogysem tudom letölteni, nem tud vki segíteni honnan tudnám letölteni az XP kompatibilis drivert a kerekemhez, ugyanis enélkülszerintem soha nem fogja felismerni a játék.

Segítsetek köszönöm!
-
Đusty
addikt
Remélem billentyűzettel is játszható lesz normálisan, és nem bénázzák el azt sem, hogy a fel és leváltást egy gomb tudja kezelni. Ez miért csak a microprosnak jut eszébe nem tudom.
-
romero28
senior tag
mikor az rbr-t toltam még nem volt kormányom , billel 2-3 nap volt mire megtanultam vele játszani , és akkor nagyon élveztem , aztán később kipróbáltam kormánnyal , de valahogy nem tudtam megszokni . egy rbr 2-nek szerintem sok ember nagyon örülne , igazán nagy meló nem is lenne vele , grafon kellene "csak" csiszolniuk kicsit .
-
FefeeX
veterán
Ami nekem hiányzik, az a PS3+MOMO... Ha már egyszer a PC-n támogatják, és a PS3 is támogatja a MOMO-t akkor nehogy már ne lehessen használni...

-
misx
senior tag
Természetesen az én olcsó Logitech Vibration kormányom nincs ott, de gondolom működni fog, mint eddig mindennel.

-
Fortissimus
őstag
remelem a saitek kontrollerem is viszi majd gond nelkul
-
G25.
Nagyon helyes, ideje elővenni a kicsikét.

-
v!ct0y
veterán
Remélem azért a dualshock 2-t felismeri pc-n

-
VictorHUN
aktív tag
válasz
fail.castel
üzenetére
LOL
-
BalaNce87
addikt
A chilstream nincs ott, pedig elég jó, bár 100% hogy támogatni fogja.
-
munky
őstag
Logitech Rumble Pad 2
Na azért ám.

-
Enton
addikt
válasz
fail.castel
üzenetére
A játékvezérlő szebb kifejezés.
De a lényegen nem változtat. Elég nagyvonalúan bánnak a támogatással.
Egyedül a Formula Force Ex Pc-s támogatását hiányolom.
De egy patch és biztos belerakják. -
fail.castel
csendes tag
"irányítók"
hát ez a szó nagyon kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár én még azon is gondolkozom, hogy az RBR-t felrakom és kipróbálom magam benne, mert már régen nem nyomtam.
Azok a régi szép idők, mikor online nyomtam csapatban az rbr-t.

Eddig egy játékkal sem találkoztam ami ne támogatta volna.