- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Amúgy azt sem értem milyen hibák??? Az egyetlen bug, ami idegesít. Hogy ébresztés után landscape módban ragad, amíg nem forgatom meg. De ez zsebből kivéve van csak!
-
alkatraz3000
senior tag
Bár tudom. Hogy az android szokása. De en abban nőttem fel, hogy USB -> drag and dropp es kesz.
-
alkatraz3000
senior tag
Az iTunes kitalálojat addig utnem, ameddig a ver nem húzódik vissza a torzsebe halála után. Visszaraktam az official 8-at, mert a 9 az nagyon gyerek továbbra is. Csináltam előtte biztonsági mentést az itunesban, ami felulirodott... Hat imádom. Az ipadem backupjat kellett rahuznom, de igyis minden beállítás bukott.
-
alkatraz3000
senior tag
Elméletileg van, gyakorlatilag nem érdekelnek ezek. Kipróbáltam a swiftkeyt, de nem fogott meg. Ios9-ben érzésem szerint ugyanolyan gyors, mint a swift.
Nomore: az az 5-10% az, amikor fel akarom gyújtani az ipadet/iPhone-t, vagy valamiben kart tenni, mert negyedjere sem bírja felfogni ez az amerikai g.ci, hogy en nem azt akarom irni...
-
alkatraz3000
senior tag
Akkor vossza a témához.
6+-ra feltettem a 9-et. Jo az uj betutipus. Nem értem minek a régi es az uj spotlight. A billentyűzet gyors. A multitask szép, igényes. Mini bugok vannak, de magátol helyreáll pillanatok alatt. Lagg lagg es lagg, K.rva sok lagg.
A zene appbol (aminek a régi ikonja maradt??) átlépve messagesbe a térerő sav helyett megjelent egy "back to zene" aktív felirat, ami ha a többinél is igy Lesz, akkor a multitask belépést meg lehet sporolni.Eddig ennyi. Aki megkér valami tesztelésre, szívesen megcsinálom.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Most nálad ez a thread hogyan függ össze a keynoteal? El vagyunk mar kanyarodva attól a témától réges-régen .
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Es ez kit erdekel? Nekem meg k750-es sonym is volt, meg p1-es, meg w910-es, meg 6230-as nokiam.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #103 üzenetére
Es windowsban az osx megoldások?
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #92 üzenetére
MIUI? Azt itt kérlek nem említsd, mert az tenyleg a Copypaste ne tovabbja. A samsungnak azoktól kene tanulnia.
-
alkatraz3000
senior tag
Most akkor megsincs frissítve hivatalosan, tehát ennyit erről. Amúgy az ilyen topikokban, amikben lehurrogjak az applet a frissitesek okozta hibák miatt, a többi gyártó hibáiról, vagy esetleg a nexusra érkezett lollipop hibákról mindenki hallgat rohadtul. Pedig aztán a lolli is hazavagta a dolgokat az elején, jelen esetben meg nem tudom mi van.
Mas készülék, ami 2011-Ben jott ki, mikor kapott utoljára frissitest? 2 eve? Ha a galaxy nexust nezzuk, arra az utolsó hivatalos update a 4.3 volt, ez 2 éves! -
alkatraz3000
senior tag
Ja es a főszabály! Keruljetek az iStylet!! Az icentre bécsi út, es az Almarium a tökély.
-
alkatraz3000
senior tag
Barátnőm 2012 áprilisában vásárolt iPhone 4-et a vodanal, 2014 áprilisában 8 hónap garival adtuk el
az 5s-e tmobilos 2013 decemberi. Most is garancias, ha nem hiszed elküldöm a garlevelet.
A Windows phone fikazasa nem volt, viszont a windows 8 feltétele egy 10 éves PC-re sem lehetetlen. Arról meg a gyártó tehet, ha baszik frissíteni a telefonját, arról meg az android, hogy nem rugdossa a gyártókat.
-
alkatraz3000
senior tag
Ezt írtam en is, csak kicsit viccesen fogalmazva
de a számla is eleg. IMEI szám alapján is ellenőrizhető, hogy a készülék hol volt vásárolva. Valóban a második ev szavatosság, de: eredeti felállás szerint 1 ev garancia +2 szavatosság. A szavatosság első évében a gyártónak kell bizonyítania, hogy a hiba nem gyari eredetű. A szavatosság 2. Évében mar a vásárlónak kell, ami viszont nagyjából lehetetlen
-
alkatraz3000
senior tag
EU-ban vásárolt termékekre 2 ev garanciát kötelesek adni, ez alól nincsen semmi fajta kivétel!
Másik, bár ez kicsit nem tiszta dolog. Gari lejárta elott visszaviszed Apple termeked, es a magyar törvények szerint fodarab, vagy készülék csere eseten, az atadastol számított 1 ev garanciát kötelesek adni, mégha az Apple oldalán ez nincsen feltüntetve
-
alkatraz3000
senior tag
Fő verziós frissitesnek kicsit harmatos, de sok hasznos újdonság Jön. Bár a több ablakos mód hiányzott az air2-bol (amit csak az kap meg), de 6+ eseten sem lett volna rossz. A lowpower dologra kiváncsi leszek, nem mintha a 6+-on nem lenne elég. Az Apple music hidegen hagy. A 4s frissítésben biztos voltam, mert az első Mini nincs olyan öreg , hogy kiessen a pixisbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged