Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iOS alkalmazások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
Es baj? Mai napig semmi panasz az osram autoizzoira, a tobbirol nem tudok nyilatkozni..
De utananeztem mar...
"On March 3, 2021, the combination of ams and Osram was completed. The combined company focuses on optical systems and serves the entire value chain including sensing, visualization and illumination, with products ranging from emitters to sensors and software.""ams AG, formerly known as austriamicrosystems AG and still known as AMS (Austria Mikro Systeme), is an Austrian electronics company that designs and manufactures sensors for small form factor, low power, highest sensitivity and multi-sensor applications."
Autóizzókról nem tudok nyilatkozni.
Ezek sima E27 LED fényforrások voltak, és a ráírt 4000K színhőmérséklet volt láthatóan. -
instantwater
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
De más a név adása egy termékhez és a gyártás része is.
Lásd mint a tv üzletága is már csak nevében Philips , miközben az egész TPVision
Úgy van. -
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem ? Írtam én olyant , hogy most ők gyártják vagy sem? Miért kell ki forgatni amit írok?
Igen , írtad
.De annyi baj legyen. Majdcsak nem sértődsz meg.

Autocorrect majd lődd ki.
"benne vannak a mobilos világban ez a gyártó." -
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
Kicsit meglepődtem, hogy még mindig benne vannak a mobilos világban ez a gyártó.
Szerinted ők gyártják? Semmi köze hozzá a Philipsnek...
-
bollokcs80
Korrektor
Nem csak mobilokra gondoltam.
Hanem minden.
Nemrég vettem OSRAM LED fényforrást (égőt) és kiderült, hogy már az is csak nevében OSRAM, gyakorlatilag kínai a tulaj és a gyártás.Én pár éve dolgoztam a Volvónál, akkor már ők is kínai kézben voltak....
-
Schuler888
senior tag
Hanem minden.
Nemrég vettem OSRAM LED fényforrást (égőt) és kiderült, hogy már az is csak nevében OSRAM, gyakorlatilag kínai a tulaj és a gyártás.Es baj? Mai napig semmi panasz az osram autoizzoira, a tobbirol nem tudok nyilatkozni..
De utananeztem mar...
"On March 3, 2021, the combination of ams and Osram was completed. The combined company focuses on optical systems and serves the entire value chain including sensing, visualization and illumination, with products ranging from emitters to sensors and software.""ams AG, formerly known as austriamicrosystems AG and still known as AMS (Austria Mikro Systeme), is an Austrian electronics company that designs and manufactures sensors for small form factor, low power, highest sensitivity and multi-sensor applications."
-
Luck Dragon
támogató
Kicsit meglepődtem, hogy még mindig benne vannak a mobilos világban ez a gyártó.
-
Graphics
Jómunkásember
Hanem minden.
Nemrég vettem OSRAM LED fényforrást (égőt) és kiderült, hogy már az is csak nevében OSRAM, gyakorlatilag kínai a tulaj és a gyártás.Ki a kínai tulaj, mert gyártásról tudni, de ezt a tulajdonosváltást nem hallottam
-
instantwater
addikt
Teljesen igazad van, ezt látjuk a Nokiánál, Alcatelnél és még lehetne sorolni.
Viszont ilyenkor mindig eszembe jut Bog egyik (ha nem A) legjobb cikke: [link]
Akárhányszor elolvasom, sírva röhögök
Hanem minden.
Nemrég vettem OSRAM LED fényforrást (égőt) és kiderült, hogy már az is csak nevében OSRAM, gyakorlatilag kínai a tulaj és a gyártás. -
bollokcs80
Korrektor
-
RobeeK
tag
Teljesen igazad van, ezt látjuk a Nokiánál, Alcatelnél és még lehetne sorolni.
Így 2021 végén beleolvasva vicces - meg kicsit szomorú is - hogy az a poén az elején hogy nincs rajta jack
Most ez már egy felső kategóriás telefon ismérve. Lehet ott már akkor a jövőbe láttak, vagy innen lopták a többiek az ötletet? -
Polarstar
nagyúr
Ez ám a nettó környezetszennyezés!
Meg a név meggyalázása!
-
bollokcs80
Korrektor
Nagyon szomorú, hogy az összes régi márkanevet már valamilyen kínai cég birtokolja, és árul olyan minőséget amilyet akar ezen a néven.
Így már nem lehet egyszerűen márka alapján vásárolni.Teljesen igazad van, ezt látjuk a Nokiánál, Alcatelnél és még lehetne sorolni.
-
Duree
veterán
Ez a mobilozás legalja, talán Indiában megveszik, habár azért ott sem ennyire igénytelenek.
-
instantwater
addikt
Nagyon szomorú, hogy az összes régi márkanevet már valamilyen kínai cég birtokolja, és árul olyan minőséget amilyet akar ezen a néven.
Így már nem lehet egyszerűen márka alapján vásárolni. -
kbyte1024
veterán
-
kcsa
veterán
Főleg hogy a csavarhúzó szabványt két L-el kell írni: Phillips

Ezeket ki gyártja? Ki vette meg a márkanevet? Lesz belőle jobb/okosabb is?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Renault, Dacia topik
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 2 256GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7430 Touch i7-1265U 32gb Memória 512 SSD Érintőkijelző Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Úgy van.
.
Most ez már egy felső kategóriás telefon ismérve. Lehet ott már akkor a jövőbe láttak, vagy innen lopták a többiek az ötletet?