Ez is Philips PH1, de nem csavarhúzó

Érdekes elnevezést kapott a nem elsősorban okostelefonjairól ismert márka legújabb mobilja.

A Philips PH1-ről a legtöbbeknek egy csavarhúzófej juthat eszébe, ám úgy tűnik, a név kiterjesztésre került, hiszen a gyártó Kínában bemutatott, belépőkategóriás modelljét is így nevezték el. A PH1 előlapjára 6,5 hüvelykes HD+ kijelző került vízcsepp alakú notch és 5 megapixeles szelfikamera látható jelenlétével, a hátlapon pedig egy dupla kameragyűrű került elhelyezésre, ami egy 13 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort rejt.


[+]

A rendszerchip egy egyszerű Unisoc Tiger T310, mely 12 nanométeres gyártástechnológia mellett alacsony teljesítményszinten működik, ugyanakkor tartozik hozzá 4 GB RAM, amihez 32, 64 vagy 128 GB tároló társulhat. Az akkumulátor 4700 mAh kapacitású, gyorstöltési opció nincs, viszont USB-C és 3,5 milliméteres jack adott. Az 500 jüanos kezdőár 26 ezer forint körüli összeget takar, és bár a felszereltség nagyon szerény, színválaszték azért van: fekete, kék és piros színekben kerül forgalomba.

Előzmények

  • Leállt egy időre az iPhone gyártása

    A bevételkiesés több száz milliárd forintra rúghat – közben kiszivárgott egy 80 billiós megegyezés Apple és Kína között.

  • Az eladott okostelefonok fele 5G-s lehet jövőre

    Év végéhez közeledve egyre több 2022-es prognózis lát napvilágot, a Trendforce pedig egy növekvő piacra vár az eddigieknél sokkal több 5G-s eszközt.

  • Philips Lumea Prestige IPL 9000 - szőrmentén

    A szőrtelenítés alapvetően nem egy nagyon bonyolult vagy időigényes dolog, de rendszeresen ismétlődő feladat és a legtöbb, kicsit is tartós eredményt jelentő megoldás meglehetősen körülményes és/vagy kellemetlen. A Phillips Lumea utóbbi két jellemzőt kivonja az egyenletből.

  • Philips Sonicare DiamondClean 9000 - a fog és a garas

    A Philips márkanév a legtöbb részleg esetében már nem az 1891-ben, Hollandiában alapított anyacég tulajdona, kivéve a háztartási kisgépeket és a szépségápolást, ami továbbra is teljes mértékben eredeti tulajdonban lévő szekció.

Hirdetés