- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
ezt cáfolom, volt hogy a futár egy nap többször is elment az irodánk előtt, de volt olyan is aki 2 utcával arrébb volt és felhívott hogy 3 óra múlva jönne, hiába mondtam hogy én max 5ig vagyok bent utána már hiába jön.. sokszor sajnos nem ez van, mert rengeteg olyan futár van aki csak bedolgozik pl a DHL-nek saját kocsival, na ő pl úgy megy ahogy akar és nyilván nem nekem fogja kivinni elsőnek a csomagot hanem a jóska pista haverjának..de volt már olyan is hogy 3x vitték vissza a depo-ba mondván a címet nem találták persze felhívni luxus volt részükről pedig mutterom is végig otthon dekkolt hogy mikor hozzák a csomagot, szóval lenne még mit javítani rendesen a kiszállítások teljesítésén..
@39 igen sajnos én is sok ilyet hallottam. Ügyvéd ismerősömet is általában vasárnap reggel 6kor hívják vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon messzi országokból csörgetnek meg embereket, arra számítanak, hogy vissza fogják őket hívni. De hol ebben a biznisz és mit lehet tenni ellene?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest