- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
A wafer kozeperol szarmazo GPU-kat az AMD nem fogja kereskedelmi forgalomba kerulo VGA-kra pazarolni, valogatas utan (mert ugye az innen szarmazo GPU-k kozul se mindegyik egy uberbrutal tuning peldany, sot selejt is lehet) inkabb viral marketingre szanjak az AIB partnereknek.
Nincs ezzel gond, ez meg a nagy reszben marketing analfabeta ATi-nal is igy ment, az 1GHZ-et sajat OC emberuk szarnyalta tul.
#32: A kepen 1.212V van, a cikkben 1842mhz-nel irjak, hogy 1.212V volt.
(Egyebkent a GTX680-rol van szo, nem a HD7970-rol, ha nem lenne tiszta)Csak azert nem tettem OFF-ba, mert boven elfer a ketto egymas mellett, hiaba csak a HD7970 szerepel a cikkben
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Mar 1900mhz-en jarnak 1.212V mellett
Szerintem nagyon siman meglehet a 2000mhz, es ehez nem kell honapokig a GPU-k kozott valogatni azt az egyet.Sehol nem irtam olyat, hogy a 2GHZ GTX680 gyorsabb lenne mint a 2GHZ HD7970, csak azt irtam elnezve a ket ubertuning kozotti eltereseket, GTX680 siman tullepheti a 2000mhz hatart, mig a HD7970-nel 3 honap alatt kivalogatott GPU 1.7V-on valoszinuleg "elfustol"t LN2-vel, csak ugye mivel viral marketingrol van szo, ezt az informaciot mar nem osztjak meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest