- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
flashpointer #1 üzenetére
de többnyire igen.
én pl rendszerint szoktam más tuningerek által leválogatott alkatrészeket venni külföldről.
ezzel elsősorban 2 probléma van. nincs rá garancia, így ha elhalálozik valamilyen okból, a garanciázás vagy nagyon nehéz vagy egyáltalán nem megoldható. valamint a jelenlegi csodás deviza árfolyamokkal sokkal drágább kintről megvenni ezeket az alkatrészeket, amik sokszor egyébként is drágábban kerülnek eladásra mint a boltbol kihozva, mivel már teszteltek és jobbak az átlagnál. magyarul 3-400 ezret bekockáztatni saját pénzből még ha kapsz mellé 1 milla értékü hw-t tesztre sem kis összeg senkinek sem. énis ezért vettem itthon random cpu-t (nekem max 5820k fért bele), csak szerencsém volt vele. következő felmerülő kérdés, a kinek adod el itthon kategória. és oké, az ember belekalkulálja, hogy nem olcsó egyik hobbi sem, de azért senki sem szereti az ablakon kidobálni a pénzt. persze minden viszonyítás kérdése. valoszinüleg az autó tuningosok röhögnének a mi kiadásainkon.ja igen, grat jonesnek itt is, a vga-k szépen mentek, igazi unikum ebből 4db világviszonylatban is, kár, hogy visszafogta őket a cpu ahogyan már az extrém topicban kifejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest