Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Bizony jópár fejlesztés átkerül az asztali rendszerekbe. Mellesleg azt azért megsúgom, hogy a HWBot jelenlegi adatbázisa alapján összesen 93 ember mondhatja el magáról az egész világon, hogy 8 GHz felett ment a CPU-ja. Igazad is van, nem hasonlítható a Forma 1-hez, mert azok a pilóták többen vannak.
HGyu
-
vinibali
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Persze, hogy nincs kézzel fogható gyakorlati haszna*, de azért szerintem a nagyobb fórumokon biztos van 1-2 AMD közeli emberke és értesülnek az eredményekről és dagadhat a májuk ezerrel, meg persze mérnöki oldalról tuti le tudnak venni infókat/konklúziót az ott csücsülő emberkék
Subaruwrc-nek meg nagy gratuláció!
*Persze sokan mondják ismerőseim közül is, hogy nem vagyok normális, hogy a kedvenc játékomban egy olyan játékmódban vagyok top ranglistás (nem éppen top paragonnal) amiben csak egy életed van... de ad1: hobby ad2: valamicskét én is hozzájárulok TALÁN a játékom jövőbeni fejlődéséhez
-
Godefroy
senior tag
Annyira tudtam, hogy valaki ezt fogja tuti válasznak bedobni
Ez az aduász a F1A F1-ből elég sok fejlesztés átmegy a normál autókba.
Másrészt ha esetleg a valami gyorsulási versenyt hoztál volna fel példának, és nem olyat ahol egy motornak ki kell bírnia több futamot
Az elérjük az X Ghz-t a procinál és screenshotot csinálunk ezzel milyen fejlesztés lesz processzor gyártónál??? Semmilyen. Öncélú az egész. -
-
Godefroy
senior tag
Ezeknek sosem értettem az értelmét....
Ha úgy tunningolnák, hogy használható lenne 7/24ben az még érthető, de így...
-
vinibali
őstag
a mobil Llano prociknál megfelelő program segítségével állítható volt a szorzózár, így volt hogy az én egykori a8-3500m lapkám 3,0 GHz mellett futott - és csak 75-80 fokos volt - renderelés közben. egy egyszerű mikrokód frissítéssel elintézhette volna az AMD, hogy letiltja az egészet, akárcsak az oldható magos AM3 szériát, mégsem tette.
más és más piaci helyzetben vannak a cégek, a kicsi minden eszközt megragad az eladások növeléséhez, de a BCLK letiltása nagyon kicsinyes húzás, jól kiszúrtak az alaplapgyártókkal...
bocs az offért -
tibaimp
nagyúr
Gratulálok a teljesítményhez. Maximális
-
Analog303
tag
Gratulálok a teljesítményhez
well done guys!
-
ronroli
tag
8 GHz
-
gabel
csendes tag
8 GHz nem semmi! Gratulálok!
-
.LnB
titán
Beleolvastam a Extrém tuning topicba mikor subaruwrc megdöntötte a rekordot, hát Achill3uS gratuláló gif-jén felröhögtem!
Gratulálok én is! Bár nem hiszem, hogy az Assetto-hoz muszáj a 8Ghz de te tudod!
-
subaruwrc
félisten
válasz
rambustibi #9 üzenetére
xoc mód engedélyezve volt a cpu-z-ben így a VID-et mutatta végig.a vcore valahol 2.016v környékén mozgott valósan.
-
[Roli]
csendes újonc
Az igen szép teljesítmény! Grat!
-
shteer
titán
szép számok
-
.mf
veterán
Köszi a receptet, jó lesz hétvégi procifőző tanfolyamnak
Grat srácok! -
BlackPriest
őstag
az oprendszer herélt, vagy mezei ilyen teszteknél?
amúgy grat, jó lehet kikísérletezni hol a határ!
-
subaruwrc
félisten
A kellő mennyiségű szerénységet ironikusnak érzem de egyébként nagyon üt a megfogalmazás
köszönöm a hírt -
Taranti
senior tag
Hát.... ha én lennék "nemzetközileg elismert tuningmester", akkor most gondban lennék. Győzzön a szakmai véna és hajtsuk azt a procit, vagy azt mondani, hogy bocsi, én semmilyen Intel processzort nem szoktam tuningolni.
Azért fáj a BCLK-stop, mert (itt a PH!-n is elhangzott már többször) a felhasználók elenyésző hányada tuningol, tehát a cég nem bukott volna akkorát ezzel. És lehetett volna jó fej, hogy bár nem javasolja, mert veszélyes is lehet, de nem akadályozza kifejezetten.
Másrészt persze a kapitalizmus -nálunk is 26 éve- a max profitról szól, minden fillérecske számít, én is hajtok ezerrel. Csak ezt most itt úgy hívják, hogy pitiánerség.
-
Márton
nagyúr
1.21 gigawatts?!
-
scope2007
addikt
Woow, gratulálok
Good work -
M0ng00se
őstag
grat a 8 ghz-hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged