- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
Megmagyarázni én sem tudom miért, de valamelyest megértem a kritikai hozzállást az ilyen költségvetés melletti tevékenységgel kapcsolatban. Nem a trollkodást persze.
Talán azt kéne csinálni, hogy részletesebben dokumentálni a folyamatot. Ha mindenki látná, hogy ez bizony tételesen milyen és mennyi munkával jár, akkor mindjárt életszerűbb lenne a dolog. Ha jól tudom jones mérnök. A műszaki életben alapvető, hogy ha valamit megtervezünk, akkor maga a terv alkalmas kell legyen az adott folyamat reprodukálására. Ez az, amiről itt nem kapunk csak valami ködöt, hogy "rengeteg előkészület volt".
És pont ez az, amin megy itt a vita. Hogy egyesek szerint ezt ki lehet guglizni (jó ez nyilván csúsztatás meg irónia), mások meg valami természetfeletti képességnek tartják az ilyen tuningot. Aztán objektív vélemény meg nincs. Csak az, hogy térdre borulnak a teljesítmény előtt vagy lifkázzák. Mert így, hogy van egy lista meg pár kép méregdrága hardverekről, meg pár fénykép a tuning-eredményekről, ez a két lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged