Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nakos

senior tag

válasz Morty1987 #150 üzenetére

Na azert a foci hasonlat kicsit eros....
    En speciel fociztam 10 evet es tuningoltam is. Asszem a ketto nem egy kategoria viszont a tuning telen - amikor sokmindent nem tudsz a szababan csinalni - nagyon izgalmas idotoltes tud lenni ha pl nincs kedved korizni vagy sielni inkabb ugyanezert a penzert...
    A Forma1 viszont jobban illene a pc tuninghoz mint hasonlat... :K

Ezt a Jones fele fanatizmust kb ugy tudom magamnak elkepzelni mint a regi mesterembereket akik kitanulnak egy szakmat....mert igenis ehhez nagyon sok tanulas, tapasztalat, szervezes es guglizas is kell! - csak azzal a kulonbseggel hogy ennek az FPS vadaszaton tul sok erteme nincs, sokba kerul es kozben sokminden masbol kimarad az ember... mert a szabadidejenek egy jelentos resze a tuning kore epul.

De engem pl ami a legjobban zavar az a mulandosag. Az hogy annyira gyorsan fejlodik minden, hogy hiaba vagy ma nagy kiraly fel ev mulva mar semmit nem er, hacsak nem tolod bele a penzt folyamatosan... de meg akkor is az a rengeteg belefecolt ido, amit masra is fordithatnal, utazas, baratok, nyelvtanuas, csalad, sport, olvasas, termeszetjaras stb... na az ami az erem masik fele nalam....

de kinek ez kinek az - ez mindenkinek egyeni dontese, es szive joga!

Új hozzászólás Aktív témák