- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
Morty1987 #150 üzenetére
Na azert a foci hasonlat kicsit eros....
En speciel fociztam 10 evet es tuningoltam is. Asszem a ketto nem egy kategoria viszont a tuning telen - amikor sokmindent nem tudsz a szababan csinalni - nagyon izgalmas idotoltes tud lenni ha pl nincs kedved korizni vagy sielni inkabb ugyanezert a penzert...
A Forma1 viszont jobban illene a pc tuninghoz mint hasonlat...Ezt a Jones fele fanatizmust kb ugy tudom magamnak elkepzelni mint a regi mesterembereket akik kitanulnak egy szakmat....mert igenis ehhez nagyon sok tanulas, tapasztalat, szervezes es guglizas is kell! - csak azzal a kulonbseggel hogy ennek az FPS vadaszaton tul sok erteme nincs, sokba kerul es kozben sokminden masbol kimarad az ember... mert a szabadidejenek egy jelentos resze a tuning kore epul.
De engem pl ami a legjobban zavar az a mulandosag. Az hogy annyira gyorsan fejlodik minden, hogy hiaba vagy ma nagy kiraly fel ev mulva mar semmit nem er, hacsak nem tolod bele a penzt folyamatosan... de meg akkor is az a rengeteg belefecolt ido, amit masra is fordithatnal, utazas, baratok, nyelvtanuas, csalad, sport, olvasas, termeszetjaras stb... na az ami az erem masik fele nalam....
de kinek ez kinek az - ez mindenkinek egyeni dontese, es szive joga!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest