- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Nem akarlak befolyásolni csábítani de pl nálam ezek a tények:
A gépem horror drága, nagyrészt játék miatt (nem bányászok nem a munkám miatt ilyen jó). Amennyiben számszerűsítjük totál felesleges egy ilyen drága gép. Amennyi melóra kell nekem azt egy 100e Ft-os laptop is kiszolgálná. Konzol esetén csak rákötöm a tv-re ami amúgy is van egy hatalmas a nappaliban és kb csak a konzol egyszeri árából évekig ellenék. Valamilyen szinten luxus egy brutál gépet fenntartani a semmiért kb. Mindenkinek azt kell eldöntenie hogy hogy jár jobban, de az tény hogy ilyen elszabadult árak mellett egy igazi gamer gépet fenntartani szerintem felesleges. A konzol fillérekből megvan és évekig jó. A gépet pár évente cseréli az ember.. -
fatpingvin
addikt
nagyon ez. én egy iStarUSA 4U racket vettem használtan 15ért, szerintem amíg az ATX szabvány létezik engem ezzel fognak temetni. ami nem kettes acéllemez benne az alumínium öntvény. légszűrő keretes előlap, 6x5.25, 2x3.5 és 2x2.5 helyek, hely a hosszú bővítőkártyáknak, két 8 centis ventihely a seggén, előlapon csak a szükséges minimum: power, reset, 2 USB 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest