- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ukornel
aktív tag
válasz
#06658560 #39 üzenetére
Aha, köszi a választ, így valamivel világosabb.
Közben kicsit keresgettem a neten a témában, és az jött le, hogy elvileg nem kizárt a CAD műveletek minél szélesebb körű párhuzamosítása, de a gond az, hogy a test .dwg fájlban tárolt "adatbázisának" megváltoztatása szóba sem jöhet, lévén hogy kvázi iparági szabvánnyá vált. Az ilyen irányú a kutatások valószínűleg soha nem térülnének meg.
Vagy valami ilyesmi. -
válasz
#06658560 #21 üzenetére
Ennek a procinak én mérnökirodákban látom a helyét. CFD, FEA stb. Vagy kisebb stúdiók, akik nem akarnak rohadt nagy farmra beruházni, mert az nem térülne meg De egy ilyen alapú cucc elfér a szekrényben, és egész normálisan tudják terhelni munkával. Vágás, render, crash stb.
Dunno, oda inkább Threadripper-t tartanék reálisnak az AMD eddigi felállásából. Ráadásul a mérnökök főleg CAD alapú megoldásokkal dolgoznak, ott pedig (amennyire én követem az eseményeket) továbbra is fontosabb az IPC, mint a több mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest