- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Igazad van, majdnem eltértem a tárgytól.
Eredetileg így indult: (#3) " ...40%-kal alacsonyabb fogyasztás. Elsősorban az író/olvasó fej intelligensebb mozgatásával."
LOL" , amit úgy értettem (félre), hogy számodra hihetetlen. Számomra nem. IntelliSeek Valahogy bejött a képbe a motor fordulatszám, amely az átviteli sebességre kifejtett hatása miatt pánikot keltett, erre jeleztem, hogy WD az adatlap szerint ezt tagadja. Én erről beszéltem. De ettől még nem beszéltünk el egymás mellett, csak mást hangsúlyoztunk.
Értem amit mondasz, csak ezeknél a motoroknál, kapcsolóüzemű meghajtással és ilyen belső geometriai felépítéssel (turbulencia radikális csökkentése) már nem lehet annyit visszanyerni mint amennyit régen elveszítettek. A fejmozgatás terén viszont voltak tartalékok (a WD-nél). Nem mai dolog ez a GP sorozat, csak valamit kellett mondani, elővették mint újdonságot. Tapasztalat, hogy ezek is pusztulnak ugyanúgy mint a natív 7200-esek. Ha van még kérdés ne hezitálj, arra is válaszolok valami okosat.
-
demagóg
aktív tag
A 7200-es motor 7.5W-ja helyett 5400-es motor 3W-ot eszik. A csupasz elektronika 1W ja maradt ugyanannyi. A többit máshol kell összespórolni. Azért a WD Caviar GP Buffer to disk 1160 Mb/s érték nem olyan rossz. WD Caviar SE 16 Transfer Rate (Buffer To Disk) 972 Mbits/s (Max) volt. Akkor mitől is félünk annyira?
-
demagóg
aktív tag
Hihetetlen? Pedig így van. Az elektronika tud keveset fogyasztani. A lemezköteg felpörgetés után már csak a fej - levegő - lemez valamint a motorcsapágy surlódása miatti energiát igényli. A fejkar tömege egy határ alá nem vihető. Marad a fejmozgatásba beleölt energiával való takarékoskodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest