- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Igazad van, majdnem eltértem a tárgytól.
Eredetileg így indult: (#3) " ...40%-kal alacsonyabb fogyasztás. Elsősorban az író/olvasó fej intelligensebb mozgatásával."
LOL" , amit úgy értettem (félre), hogy számodra hihetetlen. Számomra nem. IntelliSeek Valahogy bejött a képbe a motor fordulatszám, amely az átviteli sebességre kifejtett hatása miatt pánikot keltett, erre jeleztem, hogy WD az adatlap szerint ezt tagadja. Én erről beszéltem. De ettől még nem beszéltünk el egymás mellett, csak mást hangsúlyoztunk.
Értem amit mondasz, csak ezeknél a motoroknál, kapcsolóüzemű meghajtással és ilyen belső geometriai felépítéssel (turbulencia radikális csökkentése) már nem lehet annyit visszanyerni mint amennyit régen elveszítettek. A fejmozgatás terén viszont voltak tartalékok (a WD-nél). Nem mai dolog ez a GP sorozat, csak valamit kellett mondani, elővették mint újdonságot. Tapasztalat, hogy ezek is pusztulnak ugyanúgy mint a natív 7200-esek. Ha van még kérdés ne hezitálj, arra is válaszolok valami okosat.
-
demagóg
aktív tag
FLASH gyártók + micron, intel, sandisk, hynix. Hitachi meg lassan kivonult. Utódja a Renesas is inkább mással foglalkozik. Aztán van a futottak még kategória. Ricoh ST és mindenféle kínai noname. Mint már írtam WD-nek ott a sandisk, közösen fejlesztették az első példányokat. De nem erőlteti a dolgot. Pedig ölte bele a pénzét a WD is. Seagate meg köszöni jól van.
-
demagóg
aktív tag
A 7200-es motor 7.5W-ja helyett 5400-es motor 3W-ot eszik. A csupasz elektronika 1W ja maradt ugyanannyi. A többit máshol kell összespórolni. Azért a WD Caviar GP Buffer to disk 1160 Mb/s érték nem olyan rossz. WD Caviar SE 16 Transfer Rate (Buffer To Disk) 972 Mbits/s (Max) volt. Akkor mitől is félünk annyira?
-
demagóg
aktív tag
Hihetetlen? Pedig így van. Az elektronika tud keveset fogyasztani. A lemezköteg felpörgetés után már csak a fej - levegő - lemez valamint a motorcsapágy surlódása miatti energiát igényli. A fejkar tömege egy határ alá nem vihető. Marad a fejmozgatásba beleölt energiával való takarékoskodás.
-
demagóg
aktív tag
Na elolvastam mégegyszer a cikket, hátha valamit kihagytam. Olvasom azt is, hogy:
" ... A Western Digital a Seagate társaságában ... szkeptikusan állnak hozzá a mozgó alkatrész nélküli SSD-khez, annak ellenére, hogy 1989-ben a SanDiskkel együtt elsőként épített ilyen tárat... " Sőt még közös szabadalmuk is van a wear-leveling technikára.A fura irományodból azért sikerült kihámoznom, hogy
" Fikázni azt tudnak. Ez annyira tipikus, ha valamiben nincs pénzük, nem fűződik hozzá érdekük akkor... "
Innentől érthetetlen zagyvaság.Ami érthető arra meg ott van fent a válasz, hogy mennyire nem fűződik hozzá érdekük.
Pedig a SanDisk sem valami kis noname gagyi cég. Megpróbálták, nem jött össze. Most akkor ki fikázik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest