- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"és sejthető, hogy nem ez a legnagyobb dolog amire képesek, "
majd ha nem sejthető csak hogy mire képesek akkor beszélgessünk még róla. addig arra képesek amit eddig megmutattak, és az semmi, gyak egy barék bc-ért te is vehetnél magadnak zombihálót ilyen célra 3 perc alatt.
"Kérlek, hogyha mindenáron bele szeretnél kötni a szövegeim megfogalmazásába "
jah nemkem azzal van bajom de ezt már leírtam, hogy ne hívjuk már hekkereknek az unatkozó tiniket akikről csak sejteni lehet hogy talán tudnak mást is, de az eddigi támadásaikkal kb semmit nem igazán értek el. jah lerohasztották pár multi meg unszimpatikus cég oldalát, rendszerét. és, jobbak lettek, más lett valami? számomra az egész csapat az unatkozó feltűnési viszketegséggel megáldott tinik gyülekezete.
a vitával meg nincs gond, ez egy nyílt fórum, azért van, nem a személyed ellen irányult a dolog hanem úgy az egész anon kupac tetejére
-
Exil3s
csendes tag
válasz
#56573440 #12 üzenetére
Az, hogy kit minősít a mai köznyelv hackernek, vagy valójában ki az egy olyan kérdés, amelyet a végtelenségig feszegethetünk. Elégedett lennél ha a script kiddy megnevezést tettem volna az írásba ? De nézzük a másik oldalról. Mivel egy ilyen csoportról beszélünk és sejthető, hogy nem ez a legnagyobb dolog amire képesek, hanem ismerik a téma minden fortélyát így igen osztály idegen kifejezés lenne az előbbi.
Kérlek, hogyha mindenáron bele szeretnél kötni a szövegeim megfogalmazásába vagy tedd priváttá és célozz meg vele engem, vagy tartsd meg magadnak. Nincs azzal semmi baj ha neked nem tetszik valami, de nem biztos hogy az olvasó kíváncsi lenne erre.
Örülök az építő jellegű kommentelésnek, a vitának mégjobban. De ez már nem az a kategória.
-
-
törölt tag
creation: ohh bocsáss meg ha a telefon autocorrect nem mindig tökéletes. elmegyek érte az anyámba megígérem legközelebb... és neked mi a mentséged? kell a ranghoz a komment vagy szimplán azzal akarsz itt nagyarc lenni hogy személyeskedés indítasz bárkinél? minden esetre szép volt, még sok ilyet
-
törölt tag
ohh én egészen tisztában vagyok azzal hogy milyen módszerek vannak... a kérdés az, hogy ezek közül mondjuk melyik kifejlesztése köthető az anonhoz mint szervezethez. jah hogy egyik se? akkor továbbra is áll a kérdés: miért hekkerek azok, akik egy ismert tool-al megborítanak egy oldalt egy kattintással? nagyobb hacker olvasatomban az, aki egy aktivátort futtatva beregeli a winrart...
-
-
Exil3s
csendes tag
A köznyelvbe így integrálódott be. Lehet ellene harcolni, de egy írásban említsd ezt meg jobban....
Nem mellesleg véleményem szerint annak számít. Minden annak számít ha te tudod hogy mi zajlik mögötte. Valamilyen formában ez is egy ilyen formájú tevékenység, hiszen kitalálták s folyamatosan fejlesztik a metodikáját az eljárásnak. -
daczkó
aktív tag
A ddosolás (lenyomni egy akció gombot) mióta számít hackerkedésnek? Ha 3 téglát egymásra rakok, akkor én már építész leszek?
-
creation
senior tag
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
youtube kivételével egyikért sem kár
-
Exil3s
csendes tag
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Javítva, fogalmazási hiba volt. Szorri Dzsent !
-
törölt tag
az anonymusnak semmi köze nincs a hekkerekhez. gyak ddosolni tudnak csak, ahhoz hálót már bc-ért is kapsz, ez nem teljesítmény...
-
DeltaPower
addikt
Tehát gyakorlatilag a youtube-t, a facebookot és a twittert dosolják? Van ám ész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest