Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Hajra es sok sikert.
Mondom ugy, hogy en kb 15-20 ev aktiv dohanyzas utan szoktam le es mar kozel 10 eve nem dohanyzom.
Minnel korabban teszed le, annal jobb lesz neked, mert iszonyat kikeszitette a gyomrom es a fogaimat.
Igaz hala istennek igen konnyeden szoktam le, semmi segedeszkoz nelkul, gondolom az is segitett abban, hogy egy cigeratta elszivasa utan olyan fajdalom hasitott a gyomromba, hogy majd megorultem es szerintem a hasnyalkamirigyeim osszes sejtje vitustancot jart akkor. A fogak comancait is iszonyuan megterheli sok rossz fogam lett, de miota leszoktam sokkal jobban erzem magam, jobb a kozerzetem es nem mellesleg , rengeteg penzt is sporolok vele, amit ezer mas dologra lehet elkolteni, ami raadasul nem nyir ki hosszutavon.
Szoval mindent bele es gyors leszokast
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest