- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"én tudok: a munkások akik kaptak fizetést, valamint a családok, akik elkölthették azt"
"mi kell hozzá most? kártya, meg azt megnéző személy (aki lát is)"
És annak a munkaideje ingyen van? Nincs.
-
Miért is demagóg a stadionos dolog? Ismerettségi körömben egy darab embert nem tudok mutatni, aki örülne neki, hogy olyanba feccölnek milliárdokat, aminek semmi haszna nincs. És ugye a pénzről volt szó, amit ezek elcsesztek itt pár év alatt, abból simán futná rendszerfejlesztésre, egyebekre. Sőt, olyan ágazatokba mehetett volna pénz, ahol erre ténylegesen szükség van, vagy akár egyéb sportok támogatására, ahol azért van eredmény! De mind1 is, tényleg nagy-nagy hülyeség a központosítás, nem is értem, hogy juthatott ilyen az eszembe...
-
dabadab
titán
"(egyébként elképzelésed szerint ki fizetné a "tranzakciók" költségét?)"
Ugyanaz, aki most: mi.
Csak eppen sokkal olcsobb egy szamitogepes tranzakcio, mint egy hus-ver ugyintezo munkaideje. Meg nekem is sokkal olcsobb, ha egy lakcimvaltozasnal a gep elott klikkelek harmat, mintha ot helyen masfel orat ugyinteznek. -
Jaaa hogy én nem fizetek adót??? jaaa hogy ez nem mindenki kényelme lenne??? Jaa hogy dögöljön meg a szomszéd tehene, le van szarva a fejlődés, az egyszerűsítés. Az adó akkor mire is való, ha nem a dolgozó életének könnyítésére/javítására/etc?? Kérdem én...
(#66) Ghoosty: Ismerősi körben született pici. Mivel még nincs házasság, névre kellett venni. Azt mondták, ilyen bürokrata szar rendszert még nem éltek, hogy ez megoldható legyen.
-
Mostmar a penztargepek is folyamatosan online vannak, tehat az esetek massziv tobbsegeben megoldhato lenne.
> meg kíváncsi lennék mekkora lenne az öröm pl lakcímváláskor cserélni egy olyan kártyát, ami minden mást is tartalmaz,
De epp az lenne a lenyeg, hogy a kartyara ne legyen rairva semmi, hanem pl. amikor a rendor allit meg, akkor neki jogosultsaga lenne elkerni a lakcimet, jogositvany statuszat, stb.; a bankban meg pl. csak nevet es lakcimet. (Ez mind megoldhato egyebkent biztonsagosan...)
-
Na itt jön be a digitális világ. Könyörgöm, adatot hordoz, nincs rányomva semmi, csak a neved, fotód, születési dátum, szeva. Minden más digitálisan tárolva, bármikor lehet frissíteni, felesleges újranyomni, max. 10 évenként, ahogy a személyit-jogsit szokás, adat másol, fotó kész, 5 nap múlva postán odaér. Olyan nagy kérés ez???
A pénzcsipesz meg kevés, telerakod, gyönyörűen úgy fog állni, mint egy legyező, bukó. Tudom, mert vétel előtt mindig telerakom az adott cuccot, hogy van-e értelme megvenni. 99%-ban nincs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged