- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Én spec egy dologra lettem volna kíváncsi, hogy képes-e viberezni. A többi úgyse érdekel, mert egy S30+ rendszerű nokiaval vígan elvagyok - chat, email, film, zene - ami még annyira sem "rugalmas" mint a J2ME rendszerek. Egyedül a viber vagy egyéb voip hiányzik kicsit. Egy lapáttelefon meg csak kínokkal járna: túl nagy, figyelni kell rá, javítás horror összegek stb. Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy egy win xp 512 rammal simán fut, de egy kézi ketyerének meg már kevés. Tudom nem teljesen ugyanaz a kettő, de elviekben ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Az 1-2 éves termékciklusok pedig vérlázítóak fogyasztói és társadalmi szempontból is. A telefonon sérelmezett dolgok szinte egytől-egyig mesterségesen feltupírozott igényekből fakadnak és számomra azért sem teljesen releváns ez a teszt. Az ára valóban borsós, de talán lesz egyszer egy ilyen nem strapában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest