- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
sing1ep1ayer #64 üzenetére
Nem is azért mondtam, meg értem én a nézőpontodat, kb ahhoz is vagyok közelebb.
Csak emellett mondtam példát egy másikra -
Peterson_
addikt
válasz
sing1ep1ayer #59 üzenetére
Nem sértésképp,de szerintem csak a TV-ből tudod, vagy láttad hogy mit csinál egy vadász
Nem hobbivadász persze, hanem a hivatásos, aki az év 365 napján ezzel foglalkozik és kint is van az erdőn.
Én jártam mellé dolgozni és akkor döntöttem egy "ócskább" másodtelefon beszerzése mellett, pedig én tokban, és mellény belsőzsebben tartottam a telefonom.
Pedig rajtam is volt kalapDe akkor vannak még pl olyan események, mint ez ahova évről évre járunk.
Hát oda már kevés a vízlepergető ruha, főleg ha az ember videózni is akar. -
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #59 üzenetére
Vannak ám tanácsaid. Lehet el kellene menned egy hétre sátorozni a balaton mellé. Több nem is kell, érteni fogod a problémák jelentős részét, pedig elég civilizált környéknek számít
-
Peterson_
addikt
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
Nézd, tesóm pl vadász és évente rongyra elhasznál egy átlag mobilt.
Beázik, esik, port kap.
A legfontosabb pedig az, hogy jó legyen a térerő, a beszéd hangminősége, az akku meg bírjon sokat
Nekem pl egy Xcover simán jó lenne, de neki még én nem ajánlanám, akkor már az Evolve.
(vagy egy 3310-es)
-
mekker
őstag
válasz
sing1ep1ayer #1 üzenetére
-
Pixa
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #54 üzenetére
De egyes melóhelyekre egy brékó is untig elég. Ott nincs SIM kártya gond sem, ha tönkremegy.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
Ez meg mindig egy irrelevans osszehasonlitas
-
NeRo28
aktív tag
válasz
Ez a két telefon nem konkurenciája egymásnak,felesleges összehasonlítani!Az xcover 2 ráadásul dupla annyiba kerül,még szép h többet ad annyiért.
-
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #50 üzenetére
Egy ideje a mobiltelefónia nem a munkáról, hanem a magánéletről is szól. Tehát ha én árokásó vagyok a városi temetőben, és nem telik Sonimra, akkor is kényelmes lehet nekem egy ilyen, amire nem kell vigyáznom.
Az viszont tény, hogy a B2100 mellett kicsit gáz az árazása. -
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #37 üzenetére
IP67 minősítés ugye világos, hogy nem ütésállóságra van? Hanem por bejutása és víz bejutása elleni védelem minősítése.
-
meroly
veterán
válasz
sing1ep1ayer #37 üzenetére
Ez egyébként még mindig döbbenet számomra hogy tudnak egy érintős telót olyan mértékben strapabíróvá tenni mint mondjuk ezt az evolve-ot.
-
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #33 üzenetére
és melyik nagyobb gond:
a szép nagy érintőképernyő karcos/reped leeséstől, törölgetéstől
a gombok között megül a por. -
Pixa
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #33 üzenetére
Az ilyen készülékeket nem igazán törölgetik, hanem lemossák!
Legalábbis ismerősöm aki CAT-ot használ, na ott nem sűrűn törölgeti, hanem a magasnyomásúval ad neki. Egyből tiszta! -
Pixa
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #18 üzenetére
Logikusan is kiderül!
A fiatal korosztálynak trendiphone kell! Samu, Apple, LG, Sony. Ezek a vezetők eladásba! Az ilyen Caterpillar meg Evolve készülékeket azért nem az átlag nép veszi, hanem azok akik szó szerin terepen melóznak. Lehet eladnak ezekből egy tucatot! De kinek is? Pl. bányászat, búvárok, stb. embereknek.
"Katy Wok Tső XD" a Facebookról meg "Ádyka a Raj" tuti nem fog az ilyen telefontól iOrgazmust kapni. De venni se! -
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #18 üzenetére
pont ezt mondja, ez nem a többségnek készült. pláne nem globális értékesítéssel.
-
helixP
nagyúr
válasz
Illetve a Samsung elkezdte az okos-strapa témát is.
-
littlelion21
addikt
válasz
Próbáld már meg megérteni hogy ez nem a "többség" számára készült, a strapamobilok részlegesen specializált eszközök.
-
kcsa
veterán
válasz
sokan azt keresik. Sokan nem
Nekem okostelefon mellé van egy MyPhone vízálló nagyimobilom. Pont azt tudja amit kell, és aki terepen dolgozik, nem egy karcolódós, könnyebben törős okostelefont keres. Veheti, de vigyázhat is rá, főleg hogy dupla az ára.
-
littlelion21
addikt
válasz
És? Hogy jön ez ide?
Dolgoztál te már 10 percnél hosszabb ideig terepen?Mellesleg az a grafikon az USA-ra vonatkozik.*
-
kcsa
veterán
válasz
Még mindig béna összehasonlítás: S3 alapjaiban ugyanazt tudja mint Ace, csak gyorsabban, stabilabban, több kiegészítő fícsörrel, nagyobb méretben, szebben, stb.
szerk.: és arról émg nem is beszéltem, hogy a nagy kijelzős okostelefon soha nem lesz olyan masszív mint egy ilyen klasszikus darab.
-
littlelion21
addikt
válasz
Az ugye megvan hogy ez feleannyiba kerül mint a Samsung?
Nem azt mondom hogy ez akkora ár/érték arány bajnok, de az összehasonlítás értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest