Új hozzászólás Aktív témák
-
pistabyte
tag
a tapom egy seasonic s12i 620w. Ketlem hogy taphiba lenne
De hetvegen teljesen szetszedem a gepet,mindent kiveszek ujrakotom az osszes kabelt,hogy tutira menjek
Ahogy latom nem csak en vagyok a kekhalalokkal egyedul.. Itt valami eleg nagy hiba van,ha mar ilyen sok embernek bejon a bsod.
-
pistabyte
tag
Ne aggódj anélkül is nyomja a kékhalált ha az eszközkezelőben a win által rakatom fel az intel illesztőprogramot
Itt valami globálisabb hiba lehet,mert ha benézel itt a amd radeon 480/580 fórumba páran panaszkodnak random bsod hibákra,de mivel rengeteg konfig van nem egyszerű a helyzet.
-
ttt
senior tag
Yepp!
Értem én, hogy játékonként lenne illendő finomhangolni, de egy általános chill csak jó lenne. (Régebben volt? Nem emlékszem már, de rémlik ilyesmi. Én a 18. akárhanyas óta nem is b.szakszok, akkoriban vagy 8-9 hónapig nem nyalta fel a hangkártyámat, ismert hiba volt, de addig nem lett javítva - megharagudtam egy csöppet, így mostanában nem is frissítgetem a drivert, ami van megy és nem kockáztatok :S )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest