- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
Noigen, akinek profi gép kell, az vesz brand gépet, 4-5 év helyszíni garanciával, mert neki nem fér bele az életébe, hogy a garanciális ügyintézés napokat/heteket elvegyen egy projektből, vagy kísérletezgessen hogy mi mivel nem dob néhanapján kékhalált.
Ez a lap, azoknak való, akiknek a számítógép építés a hobbijuk, vagy éppen a teljesítmény.
Bár azok közül is sokan mennek a megbízhatóságra: pl -
X Factor
addikt
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
Pont h. nem cégre gondoltam, azok kevesek akiket te is említesz (és én is gondolok) olyan emberek lehetnek, akiknek pl van állása, de néha napján grafikázik, cad-el, 3ds maxozik meg a fene tudja mit csinál, pl egy építész, aki néha azért meg meg rajzol egy házat vagy csinál egy 20mp-s wish-t egy lakóparkról, és mondjuk érdeklődik a hardveres téma iránt, ezért vesz 1.5 millió forintot, vesz egy ilyen lapot, 2db procit bele 24-48 giga ramot, ssd, fire gl, 30*dell meg 2db 24-es pivotban, és ezen dolgozgat.
Tudom, ritka, teljesen egyetértek veled, csak pont van egy ilyen ismerősöm, dehát kivétel erősíti a szabályt, mindenesetre annak a kevésnek jó, hogy van ilyen lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged